Pakkauspulmia

Huh, vihdoin sain pakattua. Ja kauan siinä kestikin. Mä oon ihan varma, että mun vaatteet on lihoneet loman aikana! Ne mahtuivat laukkuihin ihan hyvin vielä tulomatkalla, mutta nyt oli työn ja tuskan takana saada niitä tungettua takaisin. Pakkasin ja tyhjäsin, tyhjäsin ja pakkasin laukut uudestaan ja uudestaan. Nyt en uskalla edes koskea niihin, räjähtävät kaikki vielä käsiin!

Sanokaa nyt joku, etten oo ainoa pakkausongelmieni kanssa? Vaikka mä oon muuttanut moneen kertaan ja matkustelen usein Suomen sisällä, en silti osaa pakata. Aina mukaan tulee liikaa tavaraa - kesälomalle pakkaamista vaatteistanikaan en ole käyttänyt kuin ehkä puolia. Tai sitten unohtuu jotain tärkeää. Pikkuveli onneksi lahjoitti mulle yhden hupparin, kun olin ottanut liian vähän lämmintä vaatetta mukaan. Ja sitten kaiken muun lisäksi vaatteet lihovat lomalla, vaikken tietääkseni ole niitä ruokkinut, ja harmaannun ennenaikaisesti yrittäessäni tunkea niitä kaikkia takaisin laukkuihin.

Toivottavasti teillä on parempi onni pakkaamisen kanssa! Ja tosiaan nyt sanon teille hei hei, mä lähden reissaamaan. Oon ajastanut muutamia postauksia reissun ajaksi, ja postaan reissustakin mikäli kykenen. Samoin kommentteihin vastailen silloin, kun koneelle ehdin pysähtyä. Näkyillään taas!

2 comments:

  1. Se on muuten oikeasti outoa! :D Ratsastusleirille kolme paitaa, viidet housut ja loput vaatteet, ja loput ratsikamppeet (vaatteet laskettu mukaan vaatteisiin) --> sellanen jännä iso laukku (iso ja iso...) ja reppu --> Kun lähdin kotiin, oli nuo samat JA kaks kaupan kassia!! Eikä siellä ollu mitään mistä ostaa yms, joten ihan samat tavarat... O.o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jes hyvä en oo siis ainoa! xD Vaatteet (ja muutkin kamat) selkeesti lihoo reissussa tai jotain, ku ne vie aina paluumatkalla paljon enemmän tilaa ku menomatkalla.

      Delete