Pikaterkut Suomenlinnasta


Pikaterveiset Suomenlinnasta! Oon reissussa edelleen ja jatkan vielä reissaamista, mut pääsin hetkeks päivittämään blogia jee. Käytiin maanantaina muutamien kavereiden kans lyhyellä visiitillä Suomenlinnassa. Olis ollut hauska viettää enemmänkin aikaa käytävissä ja lekotella Suomenlinnan rannoilla, mutta illaksi oli ehditty jo sopia muuta menoa. Tämä siis tarkoittaa, että Suomenlinnalle ei jäänyt paljoa aikaa.

Vähänkin aikaa on joskus riittävästi. Juoksenneltiin paahtavassa auringossa ympäriinsä, ja jokaisen luolan ja käytävän tullen paettiin niihin viilenemään. Mulla olis ollut uikkarit mukana, mutta ei ehditty pulahtaa veteen. Sen sijaan mä näin ekaa kertaa ikinä sukellusveneen, vaikka oon ollut Suomenlinnassa aika älyttömän monta kertaa ennenkin. Ja sitten taas takaisin käytäviin. Mä oikeesti rakastan Suomenlinnan vanhoja koleita käytäviä. Ylipäätään vanhat paikat ovat mahtavia ja Suomenlinnassa on vielä jotain ihan omaa tunnelmaansa. 

Huomatkaa muuten mun lyhenneet hiukset (näin aiheeseen melkein liittyen)! Viime viikolla mun teki mieli leikata hiukset, joten ei muuta kuin sakset käteen ja kaksikymmentä senttiä pois. Nyt nää tuntuu pelottavan lyhyiltä, vaikka suurin osa tutuista ei ole edes tajunnut, että leikkasin ne.

4 comments:

 1. Hienoja kuvia! Värimaailma on kaunis. Mukavaa ja helppoa luettavaa tää blogi :)

  ReplyDelete
 2. Tosi kivan oloinen tää blogi! Ihanan persoonallinen :) Nimi ja ulkoasu on ihan wau! ♥ Eikä nyt sisällössäkään oo mitään vikaa :)

  Kurkkaisithan myös, ja heittäisit vaikka mielipidettä?(:
  ♥:llä Henna/Master of your own life

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aws kiitos ^_^ Käyn toki kurkkaamassa!

   Delete