Tuhat ja yksi maailmaa


Jokainen kirja on oma maailmansa. Maailma jonne sukeltaa, kun ympärillä ei tapahdu mitään. Mulle lukeminen on elämäntapa. Ensimmäiset päivät uudessa paikassa kuluvat lukien. Kun tutustun uusiin kavereihin, lukeminen siirtyy iltoihin. Eniten lukeminen merkitsee mulle pakoa tylsyydestä uusiin maailmoihin, uusiin seikkailuihin. Mutta se merkitsee myös lohtua, piristystä ja vertaistukea. Lukeminen on ollut osa mun elämää siitä hetkestä lähtien, kun opin lukemaan itse.

Mä oon tänä kesänä lyhentänyt mun lukulistaa ihan urakalla. Outolintu luettu, Kuninkaiden koitos luettu, Yön perintö luettu.. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, mä oon istunut nenä kiinni kirjassa lähes kaikki illat. Vaikka rakastan lukemista, kaipaan muutakin tekemistä. Onneksi menoa ja vauhtia on luvassa muutaman päivän kuluttua, kun lähden reissuun. Matkakohteet tai reissun pituus ovat vielä päättämättä, mutta pitäähän sitä elämässä jotain jännitystä olla! Blogin kannalta ei kannata huolestua, postauksia tulee reissun aikanakin ihan normaalisti.

Lukeminen on yksi tärkeimmistä asioista mun elämässä. Mua kiinnostaa kuulla myös muiden tärkeistä jutuista. Siksi heitänkin pienimuotoisen haasteen niille lukijoille, joilla on oma blogi: postatkaa blogiinne jostakin teille tärkeästä asiasta ja linkatkaa sitten kommenttibo! 

8 comments:

 1. Ikävä<3 yhyy ei nähdä pitkään aikaan..? :'( onneks puhelut kulkee!!:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ikävä tulee ku ei nähdä taas aikoihin D: Soitellaan! ♥

   Delete
 2. toi eka kuva on hieno ja toka myös♥banneri on kans ihan kiva, tausta vähän tylsähkö. Muuten ihan semi blogi!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Ton taustan piti aluks olla väliaikainen, mut tykästyinkin siihen niin et se on nyt jäänyt :D

   Delete
 3. Mullekin kirjat on pako muihin maailmoihin. :) Rakastan lukea ja pienenä tuli ahmittua lähemmäs 300 kirjaa vuodessa. Lukiossa lukeminen rajoittui lähinnä vaan koulujuttuihin, mutta nyt lakin saatuani olen alkanut taas vierailemaan kirjastossa ahkerammin. :) Oisko sulla suositella hyviä kirjoja?

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jei mulla ihan sama juttu! :D Tai kyllä mä nyt lukiossakin luen, mut paljon vähemmän kuin pienempänä. Mä ite luen kirjoja aikalailla laidasta laitaan, enkä tiedä yhtään mistä sä tykkäät :D Mut mun viime aikoina lukemista kirjoista ainakin Markus Zusakin Kirjavaras, Conn Igguldenin Keisari-sarja, ja noi postauksessa mainitut kirjat on mahtavia. Jos haluaa vähän kevyempää luettavaa (sisällöltä, paksuus on aika lailla samaa luokkaa), niin Cecilia Ahern kirjottaa myös kivoja kirjoja (:

   Delete
 4. Kirjojen lukeminen on jotain niin ihanaa!♥ Tiedän tosi monia, joiden mielipide lukemisesta on "hyi!". Jokaisella on tietty mielipiteensä asiaan, mutta tavallaan mun käy sääliksi, sillä oikeasti hyvä kirja tempaa mukaansa täysin toiseen maailmaan! Jos joku kysyisi miksi tykkään lukemisesta niin en osaisi vastata. Mulla on meinaan täysin sama, että oon lukenut niin kauan kuin muistan ja oon osannut. Jonkin sortin elämäntapaa tosiaan :) Nyt lukiossa en harmikseni oo ehtinyt lukea läheskään yhtä paljon kuin ennen.
  Haluisitko joskus tehä postauksen muutamista sun favoritti kirjoista? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä pystyn niin samaistumaan tohon sun kommenttiin! Ja joo hei voisin todellakin. Sit heti kun keksin mitkä kirjat haluun esitellä :D Mä tykkään niin älyttömän monesta kirjasta, et tehtävä tulee olemaan hankala.

   Delete