Flunssa on kiero


Kuka teistä on ollut joskus kipeenä sillon, kun sille on oikeesti ollut aikaa ja tarvetta? Käsi ylös. Joo munkaan käsi ei nouse. Ajatelkaapa mielessänne pitkä tylsä kesäloma. Alkulomasta ootte ehkä reissannut jossain. Sit te lahnaatte kotona monta viikkoa tekemättä mitään. Siinä olis hyvää aikaa sairastaa, mutta ei kukaan silloin sairastu. Sitten miettikää mielessänne tilanne tyyliä tämä: kouluun pitäis saada tehtyä jäätävä kasa hommia, tädin synttärit on seuraavana viikonloppuna ja koeviikkokin kenties kolkuttelee ovelle. Silloin sä ihan tasan tarkkaan heräät aamulla siihen, ettet pääse sängystä ylös kun joka paikka on kipeenä. Kuumetta ja kaikki lihakset sanoneet toimintansa irti. Kurkkukin on kipeenä ja päässä heittää. Just tällai flunssa tekee, se iskee silloin, kun sille on mahdollisimman vähän aikaa.

Tädin synttäreitä mulla ei sentään oo viikonlopulle, mutta huomikseks on kaavailtu tyttöjen iltaa, jossa haluan ehdottomasti olla mukana. Tänään jouduin skippaamaan koulun lehden toimituskuvauksen kun makasin sängyn pohjalla kuumeessa. Ehkä ne pärjää, vaikka mun naama ei nyt koristakaan lehteä. Ei tää kipeenä oleminen pelkkää kidutusta silti ole. Oon lukenut kirjoja ja istunut dataamassa. Tylsääkö? Ei todellakaan, koska kirjat on elämä ja dataaminen tarkoittaa mulle blogeja ja sosiaalisuutta. Onneks kaverit on ahkeria faceroikkujia. Oon myös hellinyt mun makuhermoja. Monta kupillista kuumaa, höyryävää teetä ja iltaruoaksi väkersin pitkästä aikaa salaatin. Oikea jämäsalaatti, heitin sinne kaikki jääkaapin jämät: vikan porkkanan, vähän nahistuneen kurkun ja leipäjuustonloput. Ihan tajuttoman hyvää, pitää ruveta tekemään useamminkin.

Mun muuten oli tarkotus laittaa tähän postaukseen paljon kuvia teidän iloksi. Kipeenä kerkeää kuvaamaan. Kone kuitenkin päätti että yllä näkyvien kuvien lisäksi muita ei tarvita. Kun yritin lisätä seuraavan, kone jumittui yli puoleksi tunniksi. En uskalla uhmata kohtaloa, joten ihailkaa sit vaan mun syömisiä.

6 comments:

 1. Woow, miten hieno ulkoasu ja banneri :o! Parane pian! Liityn lukijaksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oii kiitoksia ihan älyttömästi! <3 Yritän parantua :D

   Delete
 2. Oi sua, toivottavasti paranet nopeesti! Täältäki oli parhaimmillaan varmaan puolet koulusta samaan aikaan flunssan takia pois :'D Onneksi nyt vähä helpottanu, ja lähes kaikki on jo koulussa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yritys on kova :D Huomenna pitäis näyttää hyvältä koulukuvassa (jos nyt kolmastoista kerta onnistuis heh). Joo toi on niin tuttua, sillon ku sairausbuumi iskee kunnolla ni saa aika nopeesti huomata olevansa koulussa melkeen yksin :D Joskus ysillä meitä oli huimat kolme oppilasta paikalla yhtenä päivänä. Ei kauheesti opiskeltu sillon.

   Delete
 3. Aika hyvin keksitty otsikko! Pitää niin paikkaansa:D Ihanan näköistä salaattia♥ Mun mielestä kuva määrä tässä postauksessa oli ihan hyvä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha kiitos :D Ja jee et tykkäät! Mä tykkään kans tällasista muutaman kuvan postauksista mut niin moni haluu katella kuvia, et aattelin kerranki olla ahkera ja toteuttaa toiveen xD

   Delete