Syysfiilistelyä

Mun aivoihin ei millään meinaa mahtua, et syksy on täällä ihan aikuisten oikeesti. Mut pakko kai se on pikkuhiljaa sisäistää, kun puut ovat koko ajan lähempänä punaisen ja keltaisen väriloistoa, sataa lähes joka päivä ja iltaisin on oikeasti pimeää. Jos nää merkit on jääneet huomaamatta, niin viimeistään joka ikisestä lifestyleblogista iskevä syksyinen postaustulva havahduttaa ihmisen todellisuuteen. Mun lempparivuodenaika on menossa nyt, jee!

Pienenä mä olin kesän lapsi. Aurinkoa, kuumuutta, juoksentelua lähialueen metsissä ja kaikkea mitä ikiliikkujan pikkutytön kesään vain kuuluikin. Mä en tiedä, missä vaiheessa muutos tuli, mut jossain vaiheessa mä vaan huomasin, et syksy on silti se kaikista ihanin vuodenaika. Luonto on kauneimmillaan ja sateestakin mä tykkään. Hyvä tekosyy käpertyä viltin alle lukemaan hyvää kirjaa ja juomaan minttuteetä (minttutee on teeaatelia, ihan törkeen hyvää nimittäin).

Tää syksy on lähtenyt vähän hitaammin käyntiin, kuin syksyt yleensä. Onneks paras aika syksystä on vielä edessä, mäkin ehdin nauttimaan! Alkusyksy on menny kouluväsymyksen ja muun vastaavan parissa, mut ens jaksosta on tulossa maailman rennoin -> ei yhtä ainoata kasin aamua, vaan joka päivä alkaa kympiltä! Myöhäisemmät aamut tuo aamu-uniselle lapselle lisää nukkuma-aikaa ja jaksan keskittyä kaikkeen kivaan kuten syksyyn (oonkohan mä jo maininnu tarpeeks monta kertaa, että tykkään syksystä?) ja kavereiden kanssa hengailuun.

Nautitaan syksystä!

10 comments:

 1. Jes, en ole ainut joka tykkää syksystä! Onhan se kesäkin ihan kiva, mutta kuumuus ei ole miun juttu. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään kuumuudesta edelleen, mut jotenkin luihusti syksy on silti livahtanut lempparivuodenajaksi :D

   Delete
 2. Täällä myös syksy on lempivuodenaika, koska synttärit, halloween, kaikki ne ihanat värit, kirpeät pakkasaamut ja tää sumu on todellakin aina yhtä rakastettavaa <3

  ReplyDelete
 3. Oii syksy on niin ihanaa aikaa. Ihanan syksyiset värit sulla täällä blogissakin. :--)

  http://essiikaroliina.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon samaa mieltä! ^_^ Haha tän blogin syksyinen väritys tuli vahingossa, alunperin piti tulla vihree värimaailma xD Mut ei se niin justiin, tää on hyvä näin.

   Delete
 4. Onhan syksy ihan mukavaa aikaa, mutta silti kesä menee edelle. Se vapaus ja lämpö ja ja ja...
  Mutta joo, syksykin on ihan kiva. :D

  samakuu.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha kyllä mä kesästäkin tykkään, ei sillä :D

   Delete
 5. Sulla on aivan mahtava blogi. Tosi energinen ja iloinen, tykkään ! :3

  <3: http://vippisworld.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. No aws kiitos <3 Käyn kattoo myös sun blogis (:

   Delete