Yöstoori 2014

Katastrofi ravistelee ihmiskuntaa. Maa ja taivas kääntyvät ympäri, silmiä sokaisee valo ja pimeys, pilvenpiirtäjät sortuvat kuin korttitalot. Vain hajanainen joukko ihmiskunnasta selviytyy.

Sinä kuulut heihin.

Näin tapahtuman sivut aloittavat tarinan. Kyseessä on Yöstoori 2014, eli toisin sanoen aivan mahtava kirjoitus- ja roolipelitapahtuma, joka kesti läpi yön. Larpattiin, sitten kirjoitettiin ja taas larpattiin. Yöstoorin runkona oli kertomus maailman tuhoutumisesta, johon pääset tutustumaan tapahtuman sivuilta. Tapahtuman jatkon me elimme itse, kirjoitimme itse. On varmaan sanomattakin selvää, että perjantain ja lauantain välisenä yönä en pahemmin nukkunut. En ollenkaan, jos ihan tarkkoja ollaan.

Perjantai-iltana kuuden maissa löysin itseni polvet täristen Lumon monitoimikeskuksesta odottamasta tapahtuman alkamista. En ollut koskaan roolipelannut, joten odotin kauhulla tulevaa. Mun pitäisi oikeasti osata sanoa ja tehdä jotain, hui. Kun astuin kirjaston puolelle, nykymaailma katosi. Oli vain sukellusvene nimeltä Utopia II ja sen matkustajat. Pelosta huolimatta larppaaminen olikin aivan mahtavaa, ja yöhön mahtui kaikkea jännittävää petturin selvittelystä tunkeilijan vangitsemiseen ja ties mihin kaikkeen. Tapahtumia ei ainakaan puuttunut. Yön pimeinä tunteina larppaaminen luisui aika pahasti offiksi, mutta se ei häirinnyt ketään (paitsi niitä jotka yrittivät nukkua). Vatsalihakset on nyt treenattu ja peukalo tallella. Kellon lähestyessä kuutta terästäydyttiin taas ja jatkettiin siitä mihin oltiin jääty. 

Nukuin koko eilisen päivän, ja yllätyksekseni pystyin nukkumaan myös yöllä. Nyt on vähän pirteämpi olo, kykenen ehkä jo johonkin järkevään toimintaan - tai sitten en. Näkyy ehkä tekstissäkin haha. Joka tapauksessa, Yöstoorista jäi ihan mahtava fiilis. Jos vaan oon hoodeilla vielä ensi vuonna, niin ehdottomasti uusiksi! 

Ette saakaaneetkaan ihan vielä reseptejä, joita lupailin. Sen sijaan saitte kuulla mun huikeesta toissayöstä (kokkaajat älkää pelätkö, reseptipostaukset ovat jo valmiina odottamassa julkaisua).

10 comments:

 1. Kuulostaa kivalle! Mukava postaus ja tätä oli kiinnostavaa lukea, vaikken itse larppaamista harrastakaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi oli tosi mielenkiintoista. Ja jännää kans, kun en mäkään ollut koskaan aiemmin larpannut :D

   Delete
 2. Kuulostaa mahtavalta! Tää sun blogis on muutenkii tosi ihana, tykkään varsinkii täst nimestä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha kiitos :D Mä oon niin ilonen et onnistuin keksimään ton, yleensä nimien keksiminen on se vaikein osa blogin luomista.

   Delete
 3. Kuulostaa kivalta :o nää tekstit ei oo koskaan liian pitkiä ja kyllästyttäviä, vaan just sopivia lukea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kivaa todellakin myös oli :D Ja iiso kiitos!

   Delete
 4. kuulostipa ihan superkivalta! :) teksti oli ihanan helppo lukuista ja sujuvaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja olikin ihan törkeen kivaa. Onneks menin vaikka etukäteen jännittikin :D Kiitos!

   Delete
 5. Uii kiva postaus! Ja oon kade, kuulostaa aivan mahtavalta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha siel oli ihan törkeen siistiä :D Jos oot täällä päin ens vuonna samaan aikaan, ni kannattaa osallistua!

   Delete