10 syytä olla iloinen juuri nyt


Oletko onnellinen? Tämän marraskuisen harmauden keskeltä tekisi varmaan mieli vastata "en". Koulua on ehtinyt jatkua juuri niin pitkään, että sen ajattelukin jo tympii. Syksyn loisteliaat värit ovat poissa, mutta lumi viipyilee vielä jossakin kaukana täältä. On vain harmaata ja sateista, kylmää ja märkää. Mun vastaus kysymykseen on silti kyllä, olen onnellinen. 

Onnellisuuden ylläpitämisen salaisuus on yksinkertainen: iloitse pienistä asioista. Suuret tapahtumat lisäävät toki onnellisuutta, mutta onnea voi olla myös valmiiksi keitetty aamutee tai tuttavalta saatu kehu. Jos keskittyy haikailemaan suuruuksia, elämän pienet ilot jäävät helposti huomaamatta. Ne ovat kuitenkin avaintekijä aidon elämänilon löytämiseen. Siksi haastankin teidät kaikki listaamaan 10 syytä olla iloinen juuri nyt. Voit tehdä haasteen mielessäsi, kommenttiboksiin, tai vaikka ystävän kanssa. Jos joku innostuu postaamaan omat 10 syytään blogiinsa, niin heitä ihmeessä postauksen linkki kommentteihin!

Mun 10 syytä olla iloinen juuri nyt
1. Kiltti bussikuski odotti mua aamulla, kun juoksin taas vaihteeksi myöhässä bussiin.
2. Kuoroharkoissa onnistuin pysymään omassa stemmassani jo melko hyvin.
3. Olen tutustunut kahteen kaveriin viime aikoina paljon paremmin.
4. Suloiset serkkulapset ovat meillä kylässä koko alkuviikon.
5. Pääsin vihdoin maalaamaan mun diplomityötä.
6. Koeviikko koittaa kohta ja tuo tullessaan neljä vapaapäivää.
7. Mut kutsuttiin hetki sitten syömään italialaista ruokaa lähiviikkojen aikana.
8. Oon kerrankin ajoissa joululahjojen kanssa.
9. Saatan tänään jopa ehtiä ajoissa nukkumaan.
10. Mun hiukset on kasvaneet! Leikkasin niistä pitkän pätkän pois kesällä ja oon katunut siitä asti.

Pieni vaivannäkö kannattaa. Mullakin meni tovi jos toinenkin näiden kymmenen kohdan keksimiseen, mutta olo on heti paljon iloisempi. En muistanutkaan, että mulla on näin paljon iloittavaa. Toivottavasti te huomaatte listaa tehdessänne saman kuin mä. Onnellisempaa elämää tän harmauden keskelle!


10 comments:

 1. Voi että mä tykkään sun postauksista ja tyylistä kuinka kirjotat! Ja toivottavasti toteutat ton joulukalenterin!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww kiitos! <3 Ja joo pakkohan se melkeen on, kun 93% äänistä on tullut joulukalenterin puolesta. Mulla on jo hienot visiot, mitä joulukuu tuo tullessaan tänne blogiin ^_^

   Delete
 2. Hihii oli pakko tulla kattomaan tää! Tossa alussa ku sanoit että koulua on jatkunut jo tosi pitkään, niin musta tuntuu et hyvä kun se on ees alkanut :D johtuu varmaan just uudesta koulusta/ lukiosta ja kaikki uutta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :D No joo toi on totta, ekana vuonna lukiossa mäkin olin ihan innoissani varmaan koko vuoden. Nyt kolmas vuos alkaa maistua jo pahvilta aina vähän ennen lomia, vaikka muuten tykkäänkin olla lukiossa.

   Delete
 3. Ihanaa, että koeviikoistakin voi tulla onnelliseksi :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha onhan tää ihan kivaa vaihtelua :D

   Delete
 4. Kirjotat tosi mukavasti ja sun blogin kuvat on hyvin otettuja. Mua häiritsee vähän tuo gatgetin ja bannerin epätarkka kuva, mutta ne vaikuttavat vain ulkoasuun, eipä juuri teksitiin. Osaat olla monesta asiasta onnellinen, positiivista. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Mulla on muutama luottokuvaaja, jotka ottaa pääasiassa kaikki ne kuvat, joissa ite esiinnyn.

   Mä tiedostan ton gadgetin epätarkkuuden, mut haluun just ton tietyn kuvan enkä saa sitä tällä hetkellä tarkempana versiona mistään. D: Joululomalla vasta saan sen käsiini, joten parannuksia luvassa silloin.

   Delete
 5. Kivan erikoinen ulkoasu! Oot tosi kaunis (:

  ReplyDelete