Kiirettä myytävänä, kuka haluaa ostaa?


Tiedättekö sen tunteen, kun on ihan hirveä kasa tekemistä ja lisää vaan tulee, ennen kuin edellisiäkään on ehtinyt hoitaa alta pois? Kavereitakin haluaisi nähdä, mutta aika on ihan kortilla ja kouluhommia saa väkertää myöhään yöhön. Eikä silti aina tule valmista.

Viimeiset pari viikkoa mulla on ollut ihan kauhea kiire koko ajan ja tulee varmasti olemaan ainakin tän kuun loppuun asti. Ei sillä, mä tykkään siitä että on välillä vähän enemmän tekemistä. Kunhan vain saa levätäkin välillä! Mä luulin, että tästä jaksosta tulisi helppo - vain neljä kurssia. Mutta mitä vielä, kuvisdiplomin takia asun koulussa vielä pitkään sen jälkeen, kun muuten olisin jo päässyt kotiin. Lisäksi oon kerhotäteillyt, kirjoitellut kaikennäköisiä esseitä ja Yöstoorissa kirjoitettu tarinakin pitäisi palauttaa …ylihuomenna! 

Kiirettä siis piisaa. Ja mitä teen mä näiden kaikkien kiireiden kanssa? Meen kaverille yöksi! Välillä pitää ottaa ihan rennosti ja olla ajattelematta tekemättömiä hommia. Tietenkin kaikki pitää jossakin vaiheessa tehdä, mutta jatkuvalla paahtamisella uuvuttaa vain itsensä eikä saa tehtyä mitään kunnolla. Kun pitää taukoa, jaksaa taas hetken päästä ahkeroida. 

Mä pidin muutama päivä sitten ihan minitauon kouluhommien välissä ja kävin ulkona kuvaamassa. Makrokuvaus jotenkin tyynnyttää mieltä samaan tapaan kuin musiikki tai hyvän kirjan lukeminen. Teen juominen on myös hyvä vaihtoehto, kun tarvitsee pienen hiljentymishetken.

Miten te rauhoitutte kiireiden keskellä?

4 comments:

 1. Ihanasti sulla sointuu banneri ja tausta yhteen blogissa :) Hienoja kuvia oot ottanu ja hyvin kirjoitettu postaus! Itse rauhoitun kuuntelemalla hyvää musiikkia, olemalla kavereiden kanssa kaupungilla, katselemalla itselle uusia huonekaluja tai vaatteita ja ennenkaikkea katsomalla urheilua :) Itse oon tosi laiska hoitamaan mitään koulujuttuja :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aws kiitos ^_^ Musiikinkuuntelu on oikeesti ihan loistava tapa rentoutua!

   Mun on vähän pakko hoitaa näitä koulujuttuja, mut ne ei todellakaan saa mua rennommaks :D

   Delete
 2. Kun haluun rentoutua, luen kirjaa tai kuuntelen musiikkia :) Tykkäsin noista kuvista

  ReplyDelete