Rakkaudesta ruokaan

Mä rakastan ruokaa. Melkeinpä vielä enemmän mä rakastan ruoan laittamissa yhdessä ystävien kanssa. Hyvää seuraa ja mahan täydeltä herkullista ruokaa -> täydellisyys. Miten musta tuntuu, että oon kertonut tän aika usein ennenkin?

Joka tapauksessa, vähän ennen koeviikkoa kokattiin jälleen kerran superhyvä ateria kaverin kanssa. On ollut hirmuisesti kiireitä ja ehdin kertoa siitä vasta nyt. Silloin oli harvinaisen tylsä ja masentava päivä, ja mikäpä olisikaan parempaa lääkettä kuin kokkaaminen? Suunnattiin suoraan kauppaan ja tajuttiin vasta hyllyjen välissä ajatella, että mitä ihmettä me oikeastaan aiotaan syödä. Pikainen googlailu tuotti tulosta: parsarisotto kuulosti hyvältä. Ja hyvää se olikin, kuten myöhemmin totesimme. Kello oli jo kohtalaisen paljon, joten kalan ostimme kalatiskiltä valmiiksi kypsennettynä. Risotossa, alkupaloiksi tulleissa täytetyissä croissanteissa ja jälkiruokarahkassa oli ihan tarpeeksi tekemistä arki-illalle. Jos ette ole aiemmin kokeilleet mangon ja vadelmien yhdistelmää, niin suosittelen testaamaan! Mangovadelmarahka vei kielen mennessään. 


Ruoka pelastaa synkimmänkin päivän. Ihan oikeesti. Ei toki pelkkä ruoka -> kaupan valmisruoat eivät kauaa mieltä lämmitä. Jos sen sijaan käyttää kunnolla aikaa laittaakseen jotakin hyvää ruokaa, ei edes ehdi ajatella mitään ikävää. Aivojen tyhjentämisen päätteeksi voikin sitten nauttia omista tuotoksistaan.

8 comments:

 1. Hei sulta olis kiva saada jotain kokkaupostausta (reseptiä + kuvia vaihe vaiheelta), jos kerta ruuan valmistuksesta tykkäät? :-) Hyvältä näyttää noissa kuvissa!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon yrittäny tätä monesti, mutta aina unohtuu ottaa ne vaihe vaiheelta -kuvat xD Ehkä joululomalla onnistuisin, kun sillon on normaalia enemmän aikaa kokkaamiseen sun muuhun.

   Delete
 2. Todella kiva blogi, onko noissa sun esittelyn jälkee olevissa kuvissa jotai häikkää, ku ne ei ainakaan näy mun koneel näkyy vaan sellane jännä kuvan kuva mikä on halennu :D Mut muuten todella kiva blogi (: Kirjoitat kivasti ja kuvat ovat upeita. Jään seurailee ja katon liittyisikö lukijaksi (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ilmeisesti ne näkyy osalla kunnolla ja osalla ei. Pitänee vaihtaa et näyttää kivalta joka koneella :D
   Ja aws kiitos, aivan superihana kommentti!

   Delete
 3. Oi nam, mulle tuli hirveä nälkä näitä kuvia katsellessa! Joku kokkauspostaus olis tosi kiva :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meinaat et reseptien kans? :D Lupaan et sellanen/sellasia tulee joulukuun aikana!

   Delete
 4. Hyvin kirjotat! Ruoka on aivan liianki ihanaa :)


  http://allbeautifullost.blogspot.fi/

  ReplyDelete