Eksyksissä


Ihan aluksi suuret pahoittelut myöhästyneestä luukusta! En ollut ehtinyt ajastamaan postausta eiliseksi, ja kun illalla myöhään tulin kotiin, kone päätti olla toimimatta. Mutta ei mitään niin pahaa ettei jotain hyvääkin (kliseisesti jos ilmaistaan); nyt saatte kaksi luukkua samana päivänä, eli tuplasti luettavaa ja katsottavaa! Samoin mä saan syödä mun suklaakalenterista nyt kahden päivän suklaat, haha.

Vaihteeksi luvassa pieni pala mun elämää, joulukuussa kun oon postaillut lähinnä kaikesta muusta paitsi elämästä. Eilinen oli ihan hirveän kiireinen, kuten lähes kaikki muutkin päivät tässä kuussa. Kiire voi tosin olla myös kivaa. Mä kävin koulun jälkeen moikkaamassa yhtä sukulaista, jota oon nähnyt liian vähän. Oli kivaa jutella pitkästä aikaa. Sieltä suoraan lähdin pikkujouluihin, joista mulla onkin enemmän kerrottavaa. Tai oikeammin pikkujoulumatkasta.

Luulin pikkujoulumatkan sujuvan kätevästi kaverin autolla. Toisin kuitenkin kävi. Me onnistuttiin eksymään ensin ihan kunnolla, ei edelleenkään mitään tietoa mihin. Selvitettiin tiemme pois eksyksistä vain eksyäksemme taas uudestaan. Aikamoisessa labyrintissa nää pikkujoulut järjestettiin! Lopulta monen mutkan ja eksymisen kautta löydettiin tiemme perille. Ja arvatkaas mitä tapahtui, kun lähdettiin pikkujouluista pois? No eksyttiin tietenkin taas uudestaan! Tällä kertaa me löydettiin itsemme Helsingin keskustasta, joulukadun läheltä. Siinä sit ihmeteltiin hetki, että mites me tänne päädyttiin. Keskustasta onneksi löydettiin vähän nopeammin reitti pois, ja päästiin vihdoin suuntaamaan kotia kohti. Ei paha saavutus eksyä näin monta kertaa yhden pikkujoulureissun aikana. Mutta mä syytän kaikesta labyrinttia, jonka keskellä ne pikkujoulut järjestettiin!

8 comments:

 1. Pidän kovasti ulkoasusta! Ihana värimaailma.

  ReplyDelete
 2. Aivan mahtava väritremaailma sun blogissa ja todella kivasti kirjootat!

  ReplyDelete
 3. Juu oon samaa mieltä edellisen kanssa, että ihana väriteema! Olisin halunnut tähän postaukseen enemmän kuvia, mutta silti hyvä postaus. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla ei ollut enempää kuvia eksyksistä ni minkäs teet :D Mutta kiitos!

   Delete
 4. Kuulostaa hauskalle tuo eksyminen :'D Pakko mainita, blogin nimi ja värimaailma sopii hyvin yhteen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nojoo viimeistään poistullessa naurettiin jo kaikki meiän eksymisrumballe XD ++ Kiitos!

   Delete