Kolme yötä jouluun on


Tutun joululaulun sanoja mukaillen, "kolme yötä jouluun on". En varmaankaan ole ainoa, joka odottaa jo ihan täpinöissään. Mun veli on tällä hetkellä hauskaa seurattavaa, se ei malta olla hetkeään paikoillaan ja vähän väliä puhe kääntyy jouluun. Ollapa itsekin vielä lapsi, silloin kaikki tuntui monin verroin jännittävämmältä! Vaikka mukavaa jännitystä joulussa on vielä nykyäänkin.

Mä oon kerrankin hoitanut joulujutut ajoissa alta pois. Kahta lukuunottamatta kaikki lahjat on hankittu. Kaksi viimeistä lahjaakin vain odottavat tekijäänsä, tiedän nimittäin jo, mitä aion tehdä. Mattimyöhästen ei kuitenkaan kannata potea huonoa omaatuntoa tekemättömien lahjojen vuoksi, mä ilahdutan teitä huomenna viime hetken lahjavinkeillä. Jouluna ei kuulu stressata lahjoja tai koristeita tai mitään muutakaan, vaan nauttia elämästä ja fiiliksestä ja kaikesta.

Huomenna on talvipäivänseisaus, eli vuoden lyhyin päivä. Tänäänkin aurinko vain pilkahti näkyvissä. Onnistuin ajoittamaan mun kävelylenkin päivän ainoaan valoisaan hetkeen, ja oli pakko ottaa muutama kuva maisemista. Vaikka väitänkin itseäni kaupunkilaiseksi, maalaismaisema vetoaa silti. Etenkin talvella, kun koskematon lumi peittää alleen pellot ja metsät. Minne vain katsookin, maisema on kuin suoraan joulukortista.

8 comments:

 1. oispa täälläki lunta! hienoja kuvia ja kiva nimi tällä blogilla :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiks siellä vai oo, voi ei D:
   Mut kiitokset sulle!

   Delete
 2. Voi vitsi mä onnistun aina tänne kirjoittaessa pyyhkimään kaiken mun hiirelle, no kirjoitetaan uudestaan XD
  Me ollaan varmaan kaverinkanssa henkisesti niin lapsellisia, kun kokoajan ihkutetaan joulua, joskin taitaa ne lahjatkin olla aika itseään haluavia. Täällä etelässä ei oo lunta, muuta kuin muutama hassu hippunen, mutta sitten ylempänä on hiukkasen enemmän, ja pakkasta hyrr.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahaha mulla käy samoin aina mummolassa, kun siellä on sellanen kammohiiri :D
   Joo pakko myöntää, että ne lahjat on ihan jees. Mut eniten mä silti nautin siitä tunnelmasta (ja graavilohesta), lahjoja saa muulloinkin.
   Toivottavasti sinnekin tulee vähän enemmän lunta, pari hassua hippusta ei oo tarpeeks!

   Delete
 3. upeita, tunnelmallisia kuvia ja niin kuin sanoitkin, kuin suoraan postikortista!
  Tänne meille ei ole vielä lumi kerinnyt sataa, sitä odotellessa!
  Blogin nimi on tosi kekseliäs, ja ulkoasu sopii siihen oikein hyvin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää posikorttimaisuus on yks isoimmista asioista miks tykkään talvesta :D Toivottavasti sinnekin sataa pian lunta! Ja kiitokset sulle ^_^

   Delete
 4. Kaunis postaus ja aivan hehkuvan kauniita kuvia! ^_^
  Miun mielestäni blogin ulkoasu kaipaisi parantelua aika monessakin asiassa, mutta ihan miten tykkäät!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ♥ Ja kerro ihmeessä parannusideat, huomioin kyllä kaikki.

   Delete