Lunta mulle, nyt!

Tässähän ihan vaipuu kaamosmasennuksen kouriin. Aurinkoa ei näy missään, eikä edes lumi tuo valoa pimeyteen. Ärsyttävää. Taikka en mä vielä ärsyynny, pimeys on kivaa vaihtelua vielä jonkin aikaa. Lunta haluan kuitenkin viimeistään jouluksi, en mä voi käydä mun jouluaaton aamulenkillä ilman lunta. Harmaa loska ei ole kovin kaunista katsottavaa. Sitäpaitsi jouluna nyt vain kuuluu olla lunta.

Kuka muistaa vielä lapsuuden joulut? Silloin lunta ihan oikeasti oli nietoksittain, siitä pystyi rakentelemaan lumiukkoja ja linnoja ja kaikkea. Ja nämä nietokset pysyivät marraskuusta maaliskuuhun, jos mun muisti ei ihan pahasti oo vääristynyt. Vieläkin lumisesta talvesta saa nauttia pohjoisemmassa päässä Suomea, mutta pääkaupunkiseudulla asuvat saivat ainakin viime vuonna viettää harmaata joulua. Ehkä mä oon taas huomenna toiveikkaampi lumen suhteen, mut tällä hetkellä tekisi mieli tiputtaa lentokoneesta maahan jättilastillinen pumpulia lumenkorvikkeeksi.

Ootteko te yhtä epätoivoisia lumen suhteen kuin mä? Vai tarviiko jouluna edes olla lunta (tarvii)?

2 comments:

 1. Kyllä jouluna nyt hiukan pitää olla lunta! Ja no, täällä ei ainakaan lunta ole vielä yhtään, että saas sitte nähdä että tuleeko sitä lunta ollenkaan D:

  Jajaj, hassu juttu, mulla oli kauan tää blogi kirjanmerkeissä, syytä en ees tälle tiedä :D Tajusin sen vasta äsken. Ja sain kaiken lisäks napattuu aikasemmista postauksista vinkkiä, mitä lukea seuraavaksa ja saitten resepetin, jonka rakas ystäväni saa mulle sitten aikanaan toteuttaa :D..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep niin pitää.

   Haha, oot varmaan joskus muinoin bongannut täältä jonkun reseptin tai jotain :D Mut hyvä et löysit nyt kaikkea kivaa!

   Delete