Paluu menneeseen vuoteen #1

 Vuoteen 2014 mahtuu valtavasti kaikkea. Tänä vuonna olen kiljunut riemusta ja itkenyt surusta. Olen
 aloittanut bloggaamisen ja ollut kavereiden kanssa ehkä enemmän kuin ikinä.

Tammikuussa juhlin vuoden vaihtumista ystävieni kanssa. Koko alkukuu oli yhtä juhlaa. Seikkailin kaverin luota toiselle ja pidin hauskaa aina koulujen alkuun asti ja vähän sen jälkeenkin.

Helmikuussa hengailin paljon ulkona. Kävin luistelemassa moneen otteeseen ja viihdyin myös pulkkamäessä. Ulkoilun paras kaveri on sosiaalisuus. Hiihtolomalla muutama kaveri tuli mun seuraksi korpeen ja vähän myöhemmin mökkeiltiin pienellä kaveriporukalla. Kävin myös ekaa kertaa avannossa - asia mitä en olisi ikinä uskonut tekeväni!

Maaliskuussa leivoin omenapizzaa. Hämmentävin makuelämys hetkeen! Kuvasin myös paljon, sillä koulun valokuvauskurssi pyörähti käyntiin.

Huhtikuussa keskityin - tai yritin keskittyä - kouluun. Aloitin lenkkeilyn pitkästä aikaa ja ihailin nousevia ja laskevia lentokoneita niin pitkään kun valoa riitti. Porukat tulivat käymään pääkaupunkiseudulla ja sain hengailla pitkästä aikaa perheeni kanssa. Kuun lopussa hukkasin vanhan puhelimeni bussiin. Sain sen takaisin, mutta vasta kun uusi oli jo ehditty tilata.Toukokuussa käytiin isolla porukalla Virossa. Mun eka vironmatka, niin siistiä! Kierrettiin Tallinnan vanhaakaupunkia, käytiin syömässä ja kierreltiin lisää vanhaakaupunkia. Uskomattoman ihania rakennuksia, sinne pitää palata vielä joskus! Kuun puolivälissä tein päivän ajan vapaaehtoistyötä uskonnonkurssia varten. Kuka olisi uskonut, että ruoan jakaminen leipäjonossa on niin kivaa? Mielettömän ihania ihmisiä niin henkilökunnassa kuin asiakkaidenkin joukossa. Voitti koulussa istumisen 100-0. Tapahtumarikkaan kuukauden loppupuolella otettiin kaverin kanssa varaslähtö kesälomaan ja vietettiin aurinkoinen lauantaipäivä stadissa ihan lomafiiliksissä. Mä treenasin uutta longboardiani ja kaveri harjoitteli käyttämään omaansa väärä jalka edessä. Kuukauden kruunasi UMP-piknik, jossa tapasin mahtavia tyyppejä ja söin mahan täyteen retkieväitä.

Kesäkuussa olin mukana maalaamassa alikulkutunnelia. Ihan mahtava porukka ja aurinkoinen sää. Tunnelin valmistumisen jälkeen suuntasin porukoiden luokse loman viettoon. Tylsää korvessa ei ehtinyt tulla, sillä tutustuin kesäkuun aikana moneen mahtavaan ihmiseen. Ja mikä parasta, kesäkuussa sai alkunsa tämä blogi!


6 comments:

 1. Sulla on tuntunut olevan mahtava vuosi jos oikein ymmärsin kun hieman noita tekstejä luin tässä väsyneenä :-) Omenapizza kyllä kuulostaa oudolta, mutta toisaalta kyllä ihan hyvältäkin, haha :-D Sulla on kiva blogi, liityin lukijaksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo on ollut ihana vuosi! En ehkä toista kertaa tee omppupizzaa, mut voisin kyllä syödä jos joku tarjoais :D Ja kiitokset ♥

   Delete
 2. Tää ulkoasu on jotain niin mahtavaa, en kestä!! Kuvat on ihan super kivoja! :33 thisislifeaada.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Mukavan oloinen blogi :) Jaksaa lukeakkin eikä vain selata. Tuo tausta ei niinkään lämmetä mutta ei se silmää haittaa :) Kaiken kaikkiaan kiva blogi!

  marialiciousblog.blogspot.fi

  ReplyDelete