Chinese new year

Lohikäärme tanssii lavalla ja raketit lentävät ilmaan. Kiinalaista uuttavuotta juhlittiin näyttävästi eilen Helsingissä. Olin muutaman kaverin kanssa seuraamassa vuoden vaihtumista, ja päästiinkin näkemään toinen toistaan upeampia ohjelmanumeroita. Lohikäärmeiden lisäksi lavalla nähtiin muun muassa taidokasta akrobatiaa ja mahtavasti pukeutuneiden taistelupäälliköiden yhteenotto. Eikä saa unohtaa villieläimiä, jotka tanssivat ja taistelivat uskomattoman hienosti. Ohjelma huipentui loistavaan ilotulitukseen Töölönlahden yllä. Toivottavasti kellään siellä asuvalla ei ollut tänään aamuvuoroa, pauke oli nimittäin melkoinen! Vaihteeksi on hyvä antaa kuville tilaa, joten tämän pidemmittä puheitta: Kiinalainen uusivuosi 2015.


10 comments:

 1. Kävin itsekkin tuolla eilen ja kivaa oli! :D

  ReplyDelete
 2. wow hienoja kuvia ja kivasti välitty tunnelma noista kuvista. En ookkaan tiennyt että Stadissa olis tommosta koskaan vietettykkään ja nyt alko surettaa kun en ollu ite paikanpäällä näkemässä tota. :) mutta anyway kiva blogi ulkoasuineen kaikkineen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmi ettet päässyt paikalle. Mut stadissa järjestetään ties mitä hauskaa ja aika tiheään tahtiin, kannattaa tarkkailla tapahtumia ni osaa paikalle oikeeseen aikaan :D

   Delete
 3. Tosi kauniita kuvia ja näytti tosi kivalta toi tapahtuma, harmi ettei tääläpäin järjestetä tommosia. Tosi hieno blogi, banneri sopii taustaan tosi hyvin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ^_^ Kiva tapahtuma toi olikin. Yks Helsingin parhaita puolia on runsas tapahtumatarjonta - melkeen aina on jotain kivaa menossa.

   Delete
 4. Oh, täällä vaasassa ei vietetä mitään erikoisia juhlia vaan kun joulunavaus ja taiteiden yö. Tykkään sun blogista ! Sait uuden lukijan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana <3 Kiinalainen uusivuosi oli mullekin uus juttu, mutta aika älyttömän siisti sellanen!

   Delete
 5. wooow vähänkö on hienoja kuvia! olisi tosi kiva joskus päästä tuonne tapahtumaan kun näyttää niin kivalta (-: p.s rakastuin sun blogin nimeen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos toi ens vuonna järjestetään ni tuu ihmeessä paikalle! Ja iso kiitos ^_^

   Delete