Kiirettä piisaa


Aurinko on kuulemma näyttäytynyt jo monena päivänä ja huudellut kevättä. Mä oon viettänyt niin paljon laatuaikaa koulukirjojen kanssa, että moinen on jäänyt multa kokonaan huomaamatta. Enää tarvitsee puurtaa viikon verran - sitten kirjoitukset ovat mun osalta ohitse. Matikan ylppäreiden jälkeen mä aion juosta pihalle ja nauttia auringosta kaikkien menneiden päivien edestä. 

Ihan pelkkää opiskelua munkaan elämä ei sentään ole ollut. Muutama päivä sitten pää oli niin täynnä historiaa, että enempää ei mahtunut edes tunkemalla. Siispä käytin kokonaisen illan pinterestin matkakuvien selailuun. Mä haluaisin lähteä maailmalle nyt ja heti, eikä pinterestistä varsinaisesti ollut apua matkakuumeeseen (paheni vain). Mun "places to go" -listalla on ihan mieletön määrä eri maita ja kaupunkeja. Osa on majaillut listalla lapsesta asti, osan oon löytänyt vasta lukioikäisenä. 

Kiirettä silti riittää vielä hetken. Mä suoritan paria kurssiakin nyt, kun suurin osa abiturienteista on ollut jo pitkään lukulomalla. Oikeastaan suorittaminen on hieman väärä sana, mä meen kuvistunneille rentoutumaan muutaman kaverin kanssa. Musiikinmaikka nauroikin meidät nähdessään, että täällä taitaa olla taideterapia menossa. Ja tottahan se on, kuvisluokassa ylioppilaskirjoitusten aiheuttama stressi katoaa ja liiasta lukemisesta ylikuumennut pää saa levätä.


6 comments:

 1. Ihania kuvia! Hauskaa, että keksitte kavereides kanssa tollasen hyödyllisenkin tavan käydä rentoutumassa :) Tsemppiä viimesiin puristuksiin ylppäreiden parissa ♥

  ReplyDelete
 2. toivottavast listalta löytyy Irlanti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä löytyy! :D Kaveri oli siellä työssäoppimassa viime keväänä ja voi vitsit ne kaikki kuvat ja kuulumiset sieltä! Irlannissa mun ykkösmatkakohde onkin se sama paikka, missä kaveri oli hetken aikaa töissä.

   Delete
 3. uudet lukiat ilmottautuu, kivan olonen blogi sulla! :)
  -L

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos, tää kommentti piristi mun iltaa ^_^

   Delete