OnnellinenMistä tietää, että on ollut onnistunut reissu? Siitä, että on ihan fiiliksissä vielä seuraavanakin päivänä. Siitä, että pohkeet valittavat paljosta kävelystä. Siitä, että laukussa odottavia matkamuistoja ei ole raaskinut vielä edes avata. Siitä, että pelkkä eilisen ajatteleminen saa hymyn huulille. 

Kuten instagramistani saattoi jo eilen illalla (krhm yöllä) huomata, mun sunnuntai kului aivan mahtavissa merkeissä. Pääsin kävelemään suuressa salissa, lentämään luudalla ja kapuamaan Tylypahkan pikajunan kyytiin. Olisitte nähneet mut aamulla, kun hypin ympäri taloa todella kiireisenä tekemättä silti oikeasti mitään. H-hetkellä tulikin sitten oikeasti kiire, kun tajusin luvanneeni olla asemalla varttia vaille, enkä ollut silloin vielä edes pakannut kamoja... Äkkiä kamera laukkuun ja menoksi! 

Mä en ole ikinä fanittanut juuri mitään - paitsi Pottereita. Se maailma imaisi mut sisäänsä jo ensimmäisen kirjan ensimmäisessä luvussa, ja siitä asti olen halunnut nähdä ne kaikki upeat jutut ihan oikeasti. Eilen tämä toive toteutui: potterstudiokierroksella sain nojata Tylypahkan suureen porttiin, kurkistaa Hagridin mökkiin ja nähdä takkatulen loimuavan Rohkelikon oleskeluhuoneessa. Parasta. Kermakaljaa siemaillessani mietin, että tätä se onnellisuus on.

Olen edelleen ihan innoissani eilisestä, hymyilyttää ja fiilis on katossa. Ehkä myöhemmin raaskin purkaa ostokset kassista (haha materialismionnellisuus on myös huipussaan), mutta en ihan vielä. Sen sijaan käyn läpi mieletöntä kuva- ja videomäärää. Edes keskittynyt kuvaamiseen, vaan nauttimiseen, mutta silti mun kamera on täynnä onnellisia kasvoja, velhonkaapuja ja suuren salin koristeita. Ei haittaa.


4 comments:

 1. Oooh, voi jestas minäkinminäkinminäkin!! En yhtään ihmettele, että oot ihan onnes kukkuloilla :D Toivottavasti saadaan lisää kuvia pian nautittavaksi, jotta saadaan ripaus lisää Tylypahkan taikaa tänne loskaiseen Suomeenkin. Ihanaa, että pääsit käymään Potter-maailman syövereissä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinne vaan heti ku tulee tilaisuus! ^_^ Ja joo ihan ehdottomasti on tulossa lisää postauksia tästä. Suurin osa kuvista joissa mä esiinnyn, on otettu kavereiden kameroilla, joten koitan saada kyseiset kuvat ennen muiden studiopostausten julkaisua :)

   Delete
 2. Miehän en ees oo mikään Potter-fani, mut olin silti ihan ällikällä lyöty ja innosta piukeena kun vierailin tuolla studiolla! Siis aivan uskomaton!!!
  Ihanaa että pääsit käymään viimein! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ihan tajuttoman upea!! ♥ Haha suunnittelen jo tokaa reissua XD

   Delete