Pancake Day


Pa-pa-pa-pannukakkupäivä - siis mikä? Brittien versio laskiaisesta, tai jotain sinne päin. Yhdistävänä tekijänä toimii ainakin se, että kumpanakin juhlapäivänä on lupa herkutella. Mä oon mussuttanut mahan täyteen laskiaispullaa jo viikonloppuna, joten ne alkavat olla sopivan laskeutuneita pienelle (krhm siis suurelle) pannukakkupäivän pannukakkusatsille. Suosikkitäytteet siis esiin, ja letuilla herkuttelemaan.

Oikeastihan kyseessä on jo toinen pannukakkusatsi tämän saman päivän kunniaksi, sillä me otettiin Millan kanssa varaslähtö jo viime viikolla. Siltä kerralta myös postauksen kuvat ovat peräisin. Mun mielestä juhlat ovat ihania, ja samalla yksi parhaimpia keinoja piristää sitä tavallista, jokapäiväistä arkea. Siispä tervehdin niin suomalaisia kuin brittiläisiäkin juhlapäiviä suurella innolla. Maassa maan tavalla, joten oon herkuttelun lisäksi myös naureskellut tubettajien pannukakkuvideoille, kuten tälle ja tälle. Moni kahvila ja vastaava on varautunut päivään erilaisten tarjousten ja haasteiden voimin. Olisi huikeaa käydä tsekkaamassa, mutta valitettavasti olen enemmän tai vähemmän kiinni töissä iltaan asti. Mutta ei mitään niin pahaa ettei jotain hyvääkin - nyt mun lettukasasta on tappelemassa minä itse, ja ehkä pari pientä lapsosta. 
6 comments:

 1. Voi kuinka herkullisen näköistä! :D Ois muuten kiva kuulla, ootko vieny suomalaista ruokakulttuuria mukanas sinne sun host-perheeseen ja jos oot, niin mitä siellä ollaan oltu mieltä eri jutuista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon ja en :D Perhe on puoliks suomalainen (ja kaikki aiemmat au pairit on ollu suomesta), joten suurin osa suomiruoasta on tuttua jo ennestään. Salmiakista nää tosin ei tykkää, ja nauran ain hostlasten ilmeille ku saan ne maistamaan jonkun pienen salmiakkipalan :D

   Delete
 2. Ihana postaus! ♥ Sai hymyn huulille.
  Koin tänään kauhun hetkiä, kun (brittiläinen) host-äiti kertoi, ettei koskaan syö pannukakkuja pannaripäivänä. Siis mitäääääääääh?!?! No, paistoin sitten pari ihan itelleni... Meni tavallaan vähän maku koko touhusta, onneksi me fiilisteltiin päivää jo viikkoa etukäteen! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitäh!? Nomut toisaalta eihän kaikki popsi laskiaispulliakaan. sit on niitä ihmisitä (kuten mä), jota vetää naamaan niin pullat ku pannaritkin XD

   Delete
 3. Ja hei voihan vadelma... Katoin molemmat videot (voitas joskus muuten mennä Breakfast Clubiin). Meillä on nyt vuoden verran aikaa parantaa pannukakkupaistotaitojamme, ens vuonna tavotteena vähintäänkin toi kakkapökälehymiö.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo voitais! Ja joo pitää vissiin alottaa ihan semiahkera treenaaminen :D Jos vaikka pannareita aamupalaks ja välipalaks ja iltapalaks, ja sit viel jälkkäriks joka ruoalle? Tai jos oikeen jenkiks aletaan ni voidaan syödä niitä normiruoan tilaltakin.

   Delete