Easter Brunch At Gail'sSuloiset pupunkorvat ovat tuikkineet kahvilan ikkunasta jo monta viikkoa, suorastaan käskien pääsiäisbrunssille. Ei niin herkullista kutsua voi kukaan vastustaa, ja niin mä päädyin istumaan Gail's -nimisen kahvilan pöytään ja pitämään ihan ikiomaa pääsiäisbrunssia. 

Mun pääsiäismenuun kuului Easter French Toast, Bunny Cupcake ja palanpainikkeeksi päärynämehua supersuloisesta pullosta tarjoiltuna. Sana toast saattaa harhauttaa ajattelemaan, että kyseessä olisi joku ruoaksikin kelpaava juttu. Ehei. Tämä toast koostui paahdetusta pullasta, krhm, siis hot cross bunista, friteeratuista banaaneista, pekaanipähkinöistä ja salted caramel -kastikkeesta. Lisänä hieman turkkilaista jogurttia tasapainottamaan kaikkea makeutta. Jo toastin jälkeen muistin, miksi yleensä pitäydyn suolaisissa vaihtoehdoissa: mun makea vatsa on paaaaljon pienempi kuin suolainen vastaava. Kuppikakun puolikas on yleensä ihan tarpeeksi paljon mulle, mutta tarjotkaapa mulle esimerkiksi Gail'sin kanaleipä niin syön sen ja vielä toisenkin samanlaisen.

Kanaleivän sijaan mun edessä nökötti pupumuffinssi, joten päätin pitää taukoa syömisestä ja ottaa sen sijaan pääsykoekirjan esiin. Käsi ylös, kuinka moni muu käyttää brunssiaikansa opiskeluun? Haha, arvasinkin olevani ainoa. Mutta kahvilat ovat ehkä yksi parhaista opiskelupaikoista, ja mulla on tällä hetkellä todella korkea opiskeluinnostus, joten miksipä ei. Pääsiäispupujen sijaan piirtelin vihkoon sinisiä ja punaisia korostusviivoja ja laatikoita. Tästä tää lähtee, tää opiskelijan arki. Pitää vaan pistää varpaat ristiin tai pystyyn tai jotain, ja toivoa että opiskelupaikkakin syksyksi irtoais. 

Mä nautin nyt ylimääräisestä vapaapäivästäni ja jätän teidät herkuttelemaan suklaamunilla ja sen semmoisilla. Nauttikaa pidennetystä viikonlopusta! 


6 comments:

 1. Nam, todella herkullisen näköistä! Tuli kamala nälkä :D


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvää olikin! Nälän tappajiks noista tosin ei ole, ihan liian makeita siihen :D

   Delete
 2. Replies
  1. Jep niin on! Tosta kahvilasta saa aina kaikkea superhyvää ♥

   Delete
 3. Vitsit, ku kuulosti kivalta (ja herkulliselta) brunssailulta :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kans! Vaikka ehkä vähän turhan paljon makeeta :D

   Delete