Spring Bucket List

Mä en oikein tiedä, millaisen kevätpostauksen olisin kirjoittanut. Tykkään vuodenaikojen vaihtelusta, ja haluan niiden näkyvän blogissanikin jollain tapaa, mutta tämä kevät on alkanut kovin ristiriitaisissa merkeissä. Toisaalta on kukkivat puut, ihana hostperhe ja pian koittava lähtö Suomeen. Toisaalta taas on lähtö Suomeen ja Brysselin iskut, jotka palauttivat taas mieleen sen faktan, että olen tällä hetkellä yhdessä Euroopan todennäköisimmistä iskukohteista. Ajateltavaa on liian paljon, joten pohdinnan sijaan päätin koota itselleni bucket listin tälle keväälle. Mihin käyttää energiaa vielä täällä Lontoossa ollessa, ja mitä tehdä ensimmäisenä kun lentokone on laskeutunut Helsinki-Vantaan lentokentälle. S P R I N G   B U C K E T   L I S T

♥ Toteuta England bucket listin isoimmat jäljelläolevat jutut, eli käy Irlannissa, reissaa pitkin Cornwallia ja vieraile Isle of Wightillä.
♥ Panosta pääsykokeisiin täysillä, sillä palo opiskelemaan alkaa olla jo kova. Tee myös varasuunnitelma, että mitäs sitten jos et pääsekään opiskelemaan.
♥ Hanki kevättakki. Sellainen, mikä sopii useamman vaatteen kanssa ja kestää aikaa vähän paremmin kun syksyllä hajonnut riepu. 
♥ Kokeile vähintään kahta uutta tapaa laittaa tofua. Ehkä niiden avulla oppisin tykkäämään siitä? Kehitä myös uusi ja kiva marinadi kanankoiville.
♥ Käy Lontoon näköalapaikoissa, eli ainakin Sky Gardenissa, Sharpissa ja Emirates Air Linessä. Kamera mukaan, niin näköaloista saa kuviakin.
♥ Toteuta vihdoin reissu Greenwichiin, vietä aikaa puistossa ja vieraile observatoriossa. Ehkä voisi ottaa eväätkin mukaan ja pitää oikean kevätpiknikin.
♥ Herkuttele Hummingbirdin leipomossa ja maista pääsiäisherkkuja Gail's bakeryssa. Jälkimmäisellä alkaa olla jo vähän kiire, joten sinne pitäisi mennä jo tänään tai mahdollisesti huomenna.
♥ Tutustu vihdoin kunnolla Notting Hillin alueeseen, ja vieraile Portobello Roadin markkinoilla joku kaunis lauantaipäivä.
♥ Hanki hostperheelle läksiäislahja (ja mieti ensin että mikäs kumma se voisi olla). Keksi myös jotain kivoja tuliaisia suomi-ihmisille.
♥ Ota yhteiskuva hostperheen kanssa. Kuvia mulla on vaikka millä mitalla jo nyt, mutta ei yhtään sellaista missä olisimme kaikki yhdessä.
♥ Lähetä pöydän nurkalle kertyneet kortit vihdoin ja viimein. Sekin, jonka kirjoitit jo joskus syksyllä, mutta unohdit lähettää. Haha oon ihan toivoton näiden korttien kans.
♥ Käy Madame Tussaudsilla ja Tate Modernissa.


♥ Ota tavoitteeksi kommentoida jokaista postausta jonka luet, jos se herättää minkäänlaisia ajauksia. Kommenttien saaminen on superkivaa, joten miksipä ei piristää kanssabloggaajien päivää niillä. 
♥ Hali kaikki kaverit ihan ruttuun, kun viimein näet heidät.
♥ Löydä pääkaupunkiseudulta ainakin kaksi uutta ja kivaa kahvilaa. 
♥ Tutustu Tampereeseen pääsykoereissulla mahdollisimman hyvin, niin se ei syksyllä olisi enää ihan täysin tuntematon ja outo.
♥ Aloita uintikausi kerrankin ajoissa - ei se vesi niiiin kylmää kuitenkaan ole.
♥ Leikkaa hiukset. En aio - tai edes halua - luopua pitkistä hiuksistani, mutta kuivat latvat olisi syytä napsaista poikki. Eikä haittaisi jos hiukset eivät jäisi joka välissä alle ja väliin ja ympärille ja mihin lie.

11 comments:

 1. Mitä aattelit mennä opiskelemaan Tampereelle? Itsekin taas pähkäilen yhteishaun kanssa, ja uteliaana ihmisenä mua tietysti kiinnostaa että mitä esim kanssabloggaajat haluaisivat opiskella :D Ihana toi sun bucket list, ja tsemppiä sen kanssa! Toivottavasti ehdit toteuttaa mahdollisimman monen kohdan! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan täysin varma en vielä oo, mutta viestintää tai kirjallisuustiedettä mitä luultavimmin :D Ihan pian pitäis tehdä päätös, et ehtii osallistua yhteishakuun. Mut tsemppiä pähkäilyihin ja kiitos tsempeistä kans :D ♥

   Delete
  2. Heh, olen lueskellut blogiasi jo pitkän aikaa, mutta en koskaan ole kommentoinut. Tähän oli kuitenkin pakko tarttua.

   Olen entinen au pair ja nykyinen journalistiikan ja viestinnän opiskelija Tampereen yliopistosta. Aloitin opinnot viime syksynä, ja olen edelleen supertyytyväinen valitsemaani alaan. Meillä on huippuja kanssaopiskelijoita, vilkas ainejärjestö ja mielenkiintoisia kursseja.

   Tampere on mainio valinta myös siksi, että meillä on vapaa sivuaineoikeus: voit valita vapaasti kursseja muista yksiköistä ilman erillisiä sivuainekokeita (poislukien vieraat kielet: kieliä pääaineopiskelijoiden kanssa opiskelemaan haluava joutuu kokeen suorittamaan), mikä on kätevää. Itsekin olen käynyt kursseja mm. sosiaalitieteistä, politiikasta ja markkinoinnista. Luen myös ranskaa kielikeskuksen puolella.

   Kysy ihmeessä lisää, jos kiinnostaa! On aina hauskaa kertoa ihmisille omasta opiskelupaikastaan. :---)

   Delete
  3. Oi vitsit, kiitos ihan sikana kommentista! Voi olla että ens vuonna ollaan sit samassa koulussa :D Oon kuullut tosi paljon hyvää Tampereesta, joten siks just sinne ajattelinkin suunnata. Etenkin vapaa sivuaineoikeus on superjees, kun oon kiinnostunut niin monesta eri jutusta. Voi käydä kursseja paitsi tulevan ammatin, myös oman kiinnostuksen puolesta.

   Delete
  4. Joo, tää vapaa sivuaineoikeus on kyllä kaiken muun ohella ihan mahtava juttu, jota ei käsittääkseni esimerkiksi Jyväskylän journalistiikan opiskelijat pääse omassa yliopistossaan hyödyntämään.

   Muuten, meidän ainejärjestö Vostok järjestää tänä vuonna valmennuspäivän journalistiikkaa ja viestintää opiskelemaan hakeville. Me myydään myös pääsykokeisiin valmentavia itseopiskelupaketteja niille, jotka ei valmennuspäivään pääse. Törkeää mainostusta (heh), mutta jos kiinnostaa, niin laitan tähän vielä linkin valmennuspäivän Facebook-tapahtumaan. :--)

   https://www.facebook.com/events/1552825628374410/

   Delete
 2. Todella kiva postaus ja hauska idea! Täällä myös yksi joka haluaisi löytää uusia kahviloita :)


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Kahvilat on kyl ihan parhautta!

   Delete
 3. Tykkäsin erityisesti kohdasta "Tutustu Tampereeseen"!! Ja hei mä oon ollut Irlannissa, joten ihan mahtavaa jos saat aikaseksi lähtee sinne, koska se on just sellanen miksi sen kuvitteleekin eli tosi ihana ja symppis. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla! Kyllä mä yritän ihan tosissaan sinne päästä, täältä ku lentää sinne ihan parilla kympillä :) Ja haha ootan et pääsen kuulee miltä se paljon haukuttu irkkuaksentti kuulostaa :D

   Delete
 4. Tosi kiva ja pirteä postaus! Nuo Brysselin iskut kieltämättä laittoivat miettimään, sillä meidän luokan viime vuotinen vaihtari sattuu asumaan siellä ja hänen kauttaan koko homma on ollut jotenkin paljon konkreettisemmin läsnä.

  Nauti viimeisistä mahdollisuuksista ihanissa Briteissä! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ^_^ Ja jep. Ite vietin Brysselissä melkeen kaks viikkoa viime syksynä (räjähdys oli aika lähellä sitä paikkaa mis asuttiin brysseliaika), ja hostit on asunu siel monta vuotta joten niil on superpaljon tuttuja siel. Oli siis aika valjut ilmeet meillä tuona päivänä...

   Mut joo nautin kyl :) Ja suunnittelen jo tulevia reissuja tänne, ku pitäähän sitä käydä perhettä moikkaamassa :D

   Delete