Instagram-suosikkeja & linkitä omasi

Meillä kaikilla on varmaan omat keinomme etsiä (ja löytää) inspiraatiota. Mä pyrin löytämään sitä vähän sieltä sun täältä, mutta instagram on ehdottomasti yksi parhaista keinoista! Sieltä löytää niin kätevästi ihania asukuvia, herkullisia ruokia ja kiinnostavia paikkoja. Vain pari näytön napautusta ja upeiden kuvien virta on suoraan kännykkäsi näytöllä. Mä seuraankin instassa pääasiassa ihmisiä, joiden kuvat saa jatkuvasti huokailemaan ihastuksesta ja pään täyteen ideoita. Jottei nää upeudet jäis vaan mun tietoon, ajattelin jakaa teidän kanssanne muutaman mun tämänhetkisen suosikin. Mutta sitä ennen tärkeää asiaa: mun seurattaviin mahtuu vielä monen monta ihanaa ja inspiroivaa tyyppiä, joten linkatkaa omat tilinne tän postauksen kommentteihin viimeistään tän kuun loppuun mennessä! Esittelen uusia löydöksiä syksyn kuluessa. Ennen linkkailua tsekatkaa kuitenkin nää ihanat leidit, joita seuraan.


SOPHIEVSTHEUNIVERSE (click)Jotenkin Sophien kuvissa iskee muhun ihan kaikki. Just sopivassa suhteessa taidetta, ruokaa, ystäviä ja kivoja kokemuksia - kaikki toki hienosti kuviin vangittuina. Mua inspiroi se, että nään muiden ihmisten tekevän rakastamiaan juttuja, koska se innostaa itsekin käyttämään aikaa niihin asioihin ja ihmisiin joista oikeasti välittää. Ehkä siksi tykkäänkin niin paljon Sophien kuvista. Ja ehkä myös siksi, että hänen upeissa kuvissaan näkyy paljon aivan tavallista (ja silti niin inspiroivaa) elämää eläväisillä kuvateksteillä maustettuna.

CRIMEOFRHYME (click)Käsi ylös, kuka muu rakastaa kirjoja? Alisonin instagram -tililtä saa paitsi loistavia kirjavinkkejä, myös silmänruokaa ihanien kirja-, kukka- ja kahvikuvien muodossa. Usein nämä kolme löytyvät jopa samasta otoksesta. Mä en oo jostain syystä innostunut kirjablogeista, mutta kirjagrammaajat ovat ihan eri juttu. Etenkin, kun kuvat ovat näin ihania. Rauhallinen värimaailma, pitkät kuvatekstit ja silloin tällöin kuvissa esiintyvä vanhanaikainen kirjoituskone ovat niitä juttuja, jotka saivat mut tykästymään juuri Alisonin feediin. 

ELENSHAM (click)Hei te kaikki, jotka rakastatte kauniita kuvia, ihania maisemia ja Lontoota - mitä enää odotatte? Elenalla on tarjottavanaan teille kokonaisen instagram-feedin verran kiinnostavia ja upeita Lontoo-kuvia, satunnaisia reissu- ja muita juttuja unohtamatta. Näitä olisi kiva katsoa jo ilman mitään yhteyksiä Lontooseen, mutta siellä vuoden verran asuneena on ihana nähdä loistavia otoksia tutuista paikoista, ja toisaalta myös bongata uutuuksia joihin suunnata ensi kerralla. 

ps. mut löytää instagramista nimellä @liidelz!

33 comments:

 1. mut löytää nimellä @jenniimx :-)

  ReplyDelete
 2. Oi ihana tuo viimeinen tili, heti seurantaan ♥
  Itse löydyn instagramista nimellä @lindriina :)

  http://fasciner.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Nää kaikki vaikuttaa kyllä niin ihanilta ja inspiroivilta tileiltä! mut löytää nimellä _jenzxy_ :)

  ReplyDelete
 4. Kiva löytää uutta seurattavaa! mut löytää nimellä @heidieveliinaaa

  https://more-than-we.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Mun instagram ei taida olla ihan sun tyylinen noitten esimerkkien perusteella, mutta tässä tulee : @minkaaino .

  Käy tsekkaamassa vielä mun blogi :) http://minkalifestyle.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. @fiiaelina ois mun instagram, vähän sekalainen pläjäys sitä sun tätä :D

  ReplyDelete
 7. mut löytää nimellä @irannaaa :)
  Ihania nuo kaikki tilit, varsinkin tuo kirjatili!!

  ReplyDelete
 8. Kerran pyysit :D @teanebs

  ReplyDelete
 9. Ihania tilejä oot löytänyt! :) Mut löytää instasta nimellä @emiliahaapsaari.

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  ReplyDelete
 10. Mut löytää nimellä @venluschka :)

  Olen muuten miettinyt pitkään, että kun tekee tällaisia instagram-suosikit postauksia, niin pitääkö henkilöiltä, jotka siinä esiintyy kysyä lupa heidän kuviensa käyttämiseen ja ylipäätänsäkin heidän tilinsä "mainostamiseen"? Itse olen pitkään miettinyt tällaisen samanlaisen postauksen tekoa, mutta en ole vielä uskaltanut, koska tosiaan en tiedä mikä käytäntö näissä on:'D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin oon miettinyt! Sit päätin ettei kysymisestä ainakaan haittaa oo, ja tosiaan noi kaikki kolme mun suosikkia ovat antaneet luvan kuviensa käyttämiseen :) En usko että ketään haittaa tällanen kehumainostus, mut onhan kysyminen kohteliastakin ^^

   Delete
 11. Instagram on kyllä yksi suuri inspiraation lähde! Ihania tilejä oot tähän postaukseen upannut. :)

  @inkanooraww

  ReplyDelete
 12. Löytyy nimellä @mariannnne :)

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 13. miun instagram löytyy nimellä @jannamilea :-)

  http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 14. @iekkuuu

  http://paluumuuttajanpaahanpistot.blogspot.fi/

  ReplyDelete