BRITTIPOSTAUKSET: Sarjan aloitus |BP

Muistan, miten halasin hyvästejä lentokentällä ja miten istuin koneeseen polvet vavisten. Muistan, miten nuorempi hostlapsista hyppi mua vastaan huutaen "Linda is my friend, Linda is my friend". Muistan sen fiiliksen kun istuin ensimmäistä kertaa punaisessa bussissa ja pelkäsin, osaanko enää takaisin Piccadilly Circukselle jos lähden kovin kauas. Muistan, miten uutta ja jännää kaikki oli, ja miten nopeasti kuitenkin solahdin uuteen arkeen ulkomailla.Noin vuosi sitten lähdin toteuttamaan yhtä mun suurimmista unelmista: matkustin Lontooseen ollakseni siellä au pairina ja isosiskona kahdelle suloiselle lapselle. Mieletön määrä asioita tapahtui tuona brittiaikana, enkä ehtinyt jakaa teille silloin kuin osan tuosta kaikesta. Vuosipäivän kunniaksi ajattelinkin siis korjata tän vääryyden ja aloittaa täällä blogissa brittipostausten sarjan, joka tulee pitämään sisällään paitsi reissujuttuja, myös kaikkea au pairina olemiseen ja Englantiin liittyvää. Olette kyselleet multa muun muassa mun lempipaikkoja Lontoossa, joten se ja moni muu juttu paljastuu seuraavien kolmen kuukauden aikana. Tunnistatte sarjan postaukset tuosta samasta BP-merkistä (BrittiPostaukset), joka tämänkin tekstin otsikkona komeilee. 

Pysykää siis kuulolla aina perjantaisin, sillä BP-postauksia ilmestyy tästä eteenpäin joka perjantai aina marraskuun loppuun asti!

____________________________________

4 comments:

 1. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  ReplyDelete