Syysaamun taikaaKirpeä syysilma nipistelee poskia ja sormenpäitä. Hitaasti haihtuva usva ja nousevan auringon ensimmäiset säteet saavat koko metsän hehkumaan taianomaisena. Liikkeellä ei ole ketään muuta. Ilmassa tuoksuu multa ja maa, on syksy.

Eilen aamulla töihin mennessäni oli pakko pysähtyä ihailemaan luonnon kauneutta. Kultaisissa säteissä hehkuvat pihlajat ja ruohonkorsien kastehelmet olivat kuin sadusta, ja kevyt usva häivytti horisontin reunat unenomaisesti. Sisäinen bloggaajani valitti heti sitä, ettei kamera sattunut mukaan, mutta ehkä tällä kertaa oli parempi näin; ihailla luontoa ja hiljaisuutta ihan vain itsekseen. Ja hengittää raikasta syysilmaa.

Nyt täytyy taas aloitella uutta työpäivää, joten tää tyttö häipyy syömään aamupalaa. Ihanaa keskiviikkoa teille kaikille!

9 comments:

 1. Syksy on kyllä aivan mielettömän ihanaa aikaa :) Tosi monelta kuulee, että syksy olisi jollain tavalla masentavaakin - ymmärrän sen, toisaalta - ja toisaalta taas en. Mä oon itse saanut aina hirmuisesti voimaa syksyn pimenevistä (kynttilä!) illoista ja kaikista niistä lukemattomista väreistä, joita luonnossa on nyt.

  Ihanaa keskiviikkoa sullekin! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Syksy on ihan mun lemppari vuodenajoista ♥ Vaikka kaikissa on kyllä puolensa. Mut tosiaan syksyn värit, tunnelmalliset kynttiläillat ja teen juonti niiden kynttilöiden loisteessa on kyl ihanan voimaannuttavia!

   Delete
 2. Oiettä, syysaamut on kyllä niin jotain rakkautta! ♥

  ReplyDelete
 3. Syysaamut on niin ihania! Ainoa vaan että töistä päästessä sillä aamun vaatevarustuksella tulee pirun kuuma kotiin mennessä :D

  ~ Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin’

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha tämä niin paljon :D Tänäänki menin töihin täydessä varustuksessa, ja takas tullessa oli pakko tunkea puolet vaatteista laukkuun.

   Delete
 4. Syysaamut on kyllä ihmiselämän pelastus! Usva on niin tajuttoman kaunis sana, sen kuullessa tulee heti todella lämmin fiilis. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on yks munkin lempparisanoista ^_^ Jotenkin ihanan tunnelmallinen ja, no, kaunis.

   Delete
 5. Ihana postaus! Mä suunnittelin, että nappaan viikonloppuna kameran messiin ja kuvailen syksyistä luontoa. :) Mukavaa keskiviikkoa sulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nappaa ihmeessä! Mäkin oon suunnitellut pientä kuvausreissua johonkin päin, pitää vaan keksiä että missä välissä sitä ehtis :D

   Delete