Hello My Favourite CityMä en edes tiedä miten tän postauksen aloittaisi. Tai miten päin tällä tuolilla istuisi. Nimittäin tän postauksen ilmestymisen aikoihin mun jalat tallaa pitkästä aikaa Lontoon katuja! Mulla on ollut koko kesän törkeä ikävä takaisin Britteihin, joten syysloman lähetessä oli pakko tarttua tilaisuuteen ja suunnata nokka kohti tuota maata johon au pair -vuotena hukkasin palan sydämestäni.

Tää postaus on tosiaan ajastettu, sillä itse reissun ajan haluan keskittyä näkemiseen ja kokemiseen, elämiseen. Pakkohan mun oli kuitenkin edes vähän hehkuttaa tätä brittimatkaa, sillä oon vaan niin tajuttoman iloinen päästessäni takaisin Lontooseen. Se tunne, kun saan taas kuulla englantia kaikkialla, ja nähdä mun ihanan hostperheen. Ja kun pääsen taas reissaamaan pitkin saarta - tästä tulee supersiistiä! 

Au pair -vuoden aikana mä huokailin useaan otteeseen, miten pitäisi päästä uudelleen vähän kaikkialle (siis noin puoleen niistä paikoista joissa kävin). Englanti on täynnä ihania kyliä sun muita, joihin tekisi mieli muuttaa asumaan tai vähintään lomailla kerralla sen pari-kolme kuukautta. Ihan niin pitkäksi mun syysloma ei sentään veny, mutta ehtii tässä lyhyemmälläkin reissulla piipahtaa edes parissa niistä kaupungeista, joihin olen (Lontoon lisäksi) kaivannut. Kertoilen täällä blogin puolella kaikista ihanista paikoista lisää, kunhan palaan Suomeen. Instagram sen sijaan laulaa koko reissun ajan, joten kannattaa kurkata @liidelz jos haluatte pysyä menossa mukana. 

Nauttikaa tekin syyslomastanne! Tai ainakin lähestyvästä viikonlopusta, jos syysloma ei vielä tälle viikolle osu.

6 comments:

 1. Oi vitsi kuinka ihana on varmasti päästä takaisin tuttuihin maisemiin! Lontoo on ihana paikka ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä vain! <3 Nyt jo ikävä takaisin, vaikka reissusta on kulunut vasta hetki.

   Delete
 2. Oi, nauti! Brittirakastajana miuta kiinnostaisi kuulla siun suosikkeja niistä pienistä kylistä, mitkä on tunnelmallisimpia ja mitkä ei taas iskeneet. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uu, näistä vois melkeen tehdä ihan oman postauksensa! Mut pääsääntöisesti oon tykännyt kaikista, eli lähinnä pitäisi vaan poimia ne kaikkein kivoimmat kivojen joukosta. Ja sanon jo nyt yhden suosikin, eli Castle Comben, jossa kävin nyt uusimmalla reissulla -superpieni kylä Bathin lähellä ja niin sairaan söpö paikka! Siellä ainakin kannattaa piipahtaa jos pikkukylät kiinnostaa :)

   Delete
 3. Briteissä tullut itsekin käytyä, mutta vain Liverpoolissa ja Manchesterissa. Kiva ja näyttävä paikka, ihan kuin niissä brittiläisissä tv-sarjoissa! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha tossa kaks paikkaa missä mä taas EN käynyt :D Ehkä ens kerralla sit.

   Delete