Magical Autumn Night PartyTaianomainen musiikki kaikuu pimeässä illassa. Kävelet äänen suuntaan, ja huomaat pian kynttilöiden lämpimän valon kutsuvan kohti herkkuja notkuvaa pöytää. Kurpitsalyhdyn vieressä tuoksuu herkullisen mausteinen syyskeitto, ja kori on pullollaan kurpitsaleipäsiä ja suolaisia pikkupaloja. Et edes tiedä mistä aloittaa, sillä kaikki näyttää niin ihanalta. 

Syksyn pimeät illat ovat parhaita hetkiä tunnelmointiin ja hauskanpitoon kavereiden kanssa. Me kokoonnuttiin muutaman hyvän ystävän kanssa syyspiknikille, eikä jätetty juttua vain viltteihin ja pariin leipäpalaan, vaan haluttiin panostaa juttuun ihan kunnolla. Jokainen toi jotakin, ja lopulta meillä oli kasassa tavaraa ja ruokaa juuri sopivasti tän syksyn ihanimpaan iltaan. Oli vilttejä joihin kääriytyä kylmyyttä pakoon. Oli kynttilöitä ja valoköynnös, jotka loivat valoaan pimeään iltaan. Oli päärynäglögiä joka sai mut pyörtämään sanani siitä miten en tykkää glögistä. Mä kannoin oman korteni kekoon leipomalla omenaruusuja - ohjetta tulossa myöhemmin. Nää on näitä hetkiä, kun voi vain hymyillä korvasta korvaan ja huokaista että on se syksy vain ihanaa aikaa.

Jos susta tuntuu että tää syksy kaikessa pimeydessään masentaa (tai vaikka ei masentaisikaan), niin napatkaa tekin mukaanne muutama kaveri ja hyvää ruokaa, ja suunnatkaa syksyiselle piknikille. Tilanteeseen sopiva soittolista soimaan ja kynttilät palamaan, niin siitä ei enää syysilta paljoa parane. 

Ihania syksyisiä hetkiä teille!

6 comments:

 1. Oi kuulostaapa ihanalta idealta<3!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö! Bongasin ton tyyppisen jutun viimevuonna mun lemppari lehdestä, ja tänä syksynä piti sit järkätä oma versio :D

   Delete
 2. Voi miten tunnelmalliselta ja mukavalta kuulostaakin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kans!! <3 Viltit ja kuuma juoma sai jopa kylmyyden pysymään poissa.

   Delete
 3. Aivan ihana ja tunnelmallinen illanviettotapa! <3 Nyyttärihenkiset illanvietot ovat mun mielestä mukavia, koska niissä jokainen osallistuu illan järkkäämiseen. :)

  http://therewillbsunshine-emilia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep mä tykkään kans! :) Ei tuu kellekään liikaa duunia ku kaikki tekee jotain.

   Delete