Au pair -vuosi pähkinänkuoressa | BP

On tullut viimeisen BP-sarjan postauksen aika, ja mikäpä sopisikaan paremmin sarjaa päättämään, kuin kooste kaikesta mahdollisesta. Jos siis olet matkakärpäsen puraisema (tervetuloa kerhoon!), au pairiksi lähtemistä suunnitteleva, tai muuten vain kiinnostunut, niin tämä postaus on just sulle. Kokosin nimittäin alle siistiin listaan kaiken mahdollisen mun au pair -vuoteen liittyen, aina reissupostauksista vinkkeihin ja takaisin. Lisää au pair -juttuja pääset lukemaan selaamalla arkistoa vuoden 2015 syksystä vuoden 2016 kevääseen. Mutta alla ne tärkeimmät. Ja tosiaan, sulle joka ehkä eksyit mun blogiin nyt ekaa kertaa; olin au pairina Lontoossa, ja nää postaukset käsitteleekin siis pääasiassa Englantia.AU PAIR - vinkit sun muut
Haluatko au pairiksi 1suunnittelua, perheen etsimistä
Haluatko au pairiksi 2apua ja neuvoja paperihommien hoitamiseen ja muuhun tärkeään
Haluatko au pairiksi 3miten ottaa kaikki irti au pair -ajasta
A day with an au pairpäivä mun kanssa, au pair versio
Vastauksia kysymyksiinvastauksia teidän esittämiin kysymyksiin au pairiuteen liittyen

TÄLTÄ TUNTUI OLLA AU PAIR

MATKAPOSTAUKSIA
Missä kaikkialla kävin - Lista kaikista paikoista, joissa reissasin au pair -aikana (ja jotka edelleen muistan haha). Listassa myös linkit paikoista kertoviin postauksiin.


4 comments:

 1. Onpa ihana postausidea koota nää kaikki jutut yhteen, tosi hyödyllinen brittimatkailijalle tai au pairiksi aikovalle! Jos et pistä pahaksesi, niin pistän idean muistiin ja toteutan ehkäpä itsekin sit jokusen kuukauden kuluttua ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Olisin ite aikoinaan kaivannu jotain tällasta listaa mistä löytyy kätevästi kokemuksia niin maasta ku au pairiudesta, joten oli pakko koota tällanen sit muille avuks :D ja toteuta toki :)

   Delete
 2. Oi todella hyödyllinen kokouma postauksia :) Itse en enää haaveile tai osaisi lähteä au pairiksi, mutta nuo britti matkapostaukset ovat ehdottomasti mieleen, sillä sinne aion lähivuosina matkustaa :)

  ReplyDelete