Oli pikkupakkotaukoo ja sellastaHeh, en tiedä voiko parin viikon postaustaukoa edes kunnolla tauoksi sanoa. Mutta kun se tapahtui pakon edestä, niin tuntuu siltä että pitää teillekin tauon syitä vähän valottaa. Niin, olen siis aina koneella dataillessani jakanut kännykästä siihen netin, joten kun menin ja särjin puhelimeni, hajotin samalla sen ainoan välineen, millä pääsen nettiin. Jippii. Voitte varmaan siis kuvitella, että bloggeriin pääsy oli näin ollen jokseenkin mahdotonta. Pari päivää sitten sain hankituksi uuden puhelimen, joten pian poistailukin onnistuu normaaliin tahtiin.

En malta oottaa että pääsen kertomaan teille kaikesta jännästä, mitä brittireissun aikana sattui! Sitä matkaa nimittäin kuvaavat paremmin sanat mielenkiintoinen ja jännä, kuin loma tai rentouttava. Näkyillään ensi postauksessa.

2 comments:

 1. Ihana toi kuva! Kuvaa tän hetkisiä kelejä niin hyvin :) tai no.. täällä Helsingissä on kyllä jo ihan rehti talvi parin viime päivän ansiosta :D

  Toi on kyllä aina niin turhauttavaa, kun joku laite hajoaa ja vaikeuttaa normaaleja puuhia (tai tekee niistä mahdottomia).. puhelimen hajoaminen on mun kauhu :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja joo niin on, ihan hullut luminietokset :D

   Ja joo puhelimen hajoaminen on munkin kauhu, tähän uuteen oli pakko ostaa kunnon suojakotelot ja kaikki ettei tääkin särkyis heti.

   Delete