19 | Dear Santa...

Mä en oikeastaan tarvitse mitään tänä(kään) vuonna, mutta muutamia toiveita on aina takataskussa - niin kuin varmaan kaikilla. Joulutoivepostauksia on näkynyt aika monessa blogissa, ja listasin myös omat toiveeni teidän nähtäville. Löytyykö teidän listoilta paljon samoja juttuja?


Tosiaan, tänä vuonna mä ilahtuisin paljon ainakin...
...pehmoisesta pyjamasta tai aamutakista. Mieluiten söpöllä kuvalla varustettuna. Esimerkiksi toi jääkarhupyjama on aivan ihana, ja voisin hyvin kuvitella kääriytyväni(voiko vaatteisiin kääriytyä!?) siihen kylmiä iltoina.
...teestä, mistäpä muustakaan. Mun teehylly on aina täynnä, muttei ikinä niin täynnä etteikö sinne mahtuisi jotakin uutta. 
...muumimukista. Oon saanu jo vuosien ajan joka joulu muumikupin, ja toivon ettei perinne katkea tänäkään vuonna. Rakkausmuki olisi tosi ihana, tai tämänvuotinen talvimuki.
...LUSHin tuotteista. Tarviiko muuta edes sanoa?
...kirjoista. Lukeminen on yksi parhaista ajanvietteistä joita tiedän, ja viime aikoina etenkin englanninkielinen kirjallisuus on löytänyt paikkansa mun lukulstalta. Kätevä tapa oppia kieltä ja tehdä samalla lempipuuhaansa.
...sisustusjutuista. GRANITin valikoima vastaa aika hyvin sitä mitä mä sisustukselta haluan, joten olisi aika ihanaa jos pukinkontista löytyisi jotakin saman tyylistä.

Mitä te toivotte joululahjaksi vai toivotteko mitään?

6 comments:

 1. byjama on kyllä ikuinen joululahjaykkönen. Meidän perheellä on ainakin yksi jäsen aina, joka saa jonkin byjaman. Sitä paitsi kaikki kaupat on pullollaan kaikkia ihania byjamia! <3 Mulla toivelistalla on meikkejä ja kotiin sellainen lasagne/laatikko vuoka. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vähemmän mitään tarvitsee. :-)

  https://maijaviola.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä totta että mitä enemmän on ikää mittarissa, sitä vähemmän tarttee lahjoja! Nää munkin toiveet on sellaisia ilahduttavia ihanuuksia, ei niinkään mitään mitä olisin kuolannut vuoden ympäri (okei pyjamat on kyllä poikkeus, mut aionkin hankkia sellaisia sit tammikuun alennusmyynneistä :D)

   Delete
 2. talven keräilymuumimuki olis kyllä kova juttu! sit kans ikeaan oon lahjakorttia toivonut vanhemmilta, kun tavarat hajoo käsiin ja rahaa ei opiskelijalla oikein ole :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Toivottavasti sulta se ikealahjakortti sit löytyy paketista :) Hyvää joulunodotusta <3

   Delete
 3. Oi että miten kivoja lahjatoiveita! Mullakaan ei enää pahemmin ole mitään toiveita, tykkään mielummin panostaa muiden lahjoihin. :-)

  http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo musta kans on ihana panostaa muiden lahjoihin, ja teenkin ne sen takia yleensä itse (aikaa kuluu paljon enempi :D). Tänä vuonna en oo ehtinyt panostaa ihan niin paljoa kuin olisin halunnut, mutta ens vuonna sit pitää ottaa lahjoille vähän enemmän aikaa :)

   Delete