Flunssa ja sata litraa smoothieta

Tiedättekö miten rasittavaa on, kun olisi vaikka mitä kivoja suunnitelmia viikonlopun varalle ja sitten perjantaina käykin niin, että mitä pidemmälle päivä kuluu, sitä kipeämmäksi muuttuu olo. Kotiin päästyäni mun kurkku tuntui suunnilleen Saharan autiomaalta - yhtä kuiva se ainakin oli - ja muutenkin olo oli ihan nuutunut. Nyt ei onneksi satu enää niin paljon, mutta ei tällaisena kyllä vielä mihinkään lähdetä.On tässä tilanteessa tosin hyvätkin puolensa: voin iloiseti litkiä vadelmasmoothien toisensa perään, piirrellä ja kuunnella äänikirjaa. Vähän myöhemmin tänään on tarkoitus testata lime-seesami-inkiväärimaustettua nyhtökauraa burriton välissä, ja tekisi mieli aloittaa kokkailut jo nyt ennen kuin aamupalastakaan on kunnolla selvitty. Ja onhan tässä sekin hyvä(?) puoli, että ehdin lukea pääsykokeisiin kauemmin kuin olisin ehtinyt jos en olisi kipeä. Opin käsitekarttojen hienouden vasta joskus abivuoden lopulla, mutta nyt sitten piirtelen niitä senkin edestä. Just jees kun saa järkätä painavat asiat visuaalisesti kivaan muotoon, ja mun muistiinpanotkin on täynnä eri värisiä viivoja ja laatikoita. 

Jos muuten kuvan puolukkasmoothie kiinnostaa jotakuta, niin se on tehty tätä ohjetta mukaillen.

Mä taidan mennä väsäämään uuden vadelmasmoothien, joten hyvää viikonloppua sinne suunnalle! Nauttikaa tästä viikonlopusta ja pysykää terveinä.

10 comments:

 1. Voi eikä, parantumishalit sinne suunnalle - nyt otat vaan rauhallisesti! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ada! Ja joo oon laiskotellu koko aamun ihan kunnolla :D

   Delete
 2. On se kumma, miten flunssa iskee aina vapaapäivien tullessa...
  Mitä muuten kuuntelet äänikirjana? (kyselee yks utelias kirjabloggaaja)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep! :D Kuunteken rationaalista Harry Potterii, pistän linkin alas. Oikeestaan se on ehkä jotain ääninäytelmän ja äänikirjan väliltä, ei pelkkä kirja ^^ Mut hyvä joka tapauksessa jos tykkää pottereista ja ton tyyppinen huumori iskee.

   http://hpmorpodcast.com/?page_id=56

   Delete
 3. Täälläkin oltiin just flunssassa, lepää kunnolla niin kyllä se siitä! :-) Vahva suositus inkivääri - sitruuna teelle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitikin heti keitellä teet tän kommentin jälkeen :D Ja nyt vaan rennosti loppuilta, ni eiköhän tää tästä ^^ Kiitos sulle kivasta kommentista <3

   Delete
 4. Paranemisia sulle! :) näyttää niin hyvältä tuo kuvan smoothie!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Ja se oli superhyvää! Kerranki jotain kivaa käyttöä pakastimessa lojuville puolukoille :D

   Delete
 5. Täälläkin ollaan flunssassa, niiskututtaa ja yskittää, ei kiva.. Paranemisia sinne sulle ja herkun näköinen smoothie! ♥

  http://more-than-we.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paranemisia sinne suunnalle myös! <3

   Delete