Pikaisia kuulumisiaMä olin aamulla jo ihan keväisissä tunnelmissa, kun aurinko paistoi niin lämpimästi että jopa mä - ikuinen vilukissa - uskalsin avata takkia ja tunkea huivin laukkuun. Aika nopsaan tuli kuitenkin muistutus siitä että Suomen kevät ei ihan niin iisi ja leppoisa ole kuin aurinkopäivien perusteella voisi luulla. Taivaalta ryöppysi rakeita pieninä kuuroina varmaan parin tunnin ajan, ja niin mä sain talsia kotiin kengät märkänä ja tiukasti takkiin kääriytyneenä. Pitää vain toivoa vapuksi vähän parempaa säätä, kun silloin olisi niiiin kiva viettää koko päivä ulkosalla! 

On ollut jotenkin huvittavaa seurata puolen maailman vappuintoilua. Oon nimittäin tasan yhtä innoissani kuin kaikki muutkin, mutten biletyksen vaan rentoutumisen takia. Vaikka kaikkein kiireisin ajanjakso onkin jo takana päin, niin työt ja pääsykoeluvut syövät aika valtavan osan mun ajasta tälläkin hetkellä. Vappu on yksi harvoista täysin vapaista päivistä koko keväänä, ja silloin aionkin ottaa niin rennosti kuin mahdollista. Ja viettää paljon aikaa luonnossa, sillä siellä on nyt supernättiä! Oon bongannut jo noin miljoona kukkaa, ja suunnilleen kaikissa puissa alkaa olla jo vihreää. En malta oottaa kesää! Silloin on paitsi ihania ilmoja ja nättiä luontoa, myös vähemmän kiireitä kun pääsykoeluvut on ohi ja ainoa mitä tarvitsee jännittää on tulokset... 

Mitä suunnitelmia teillä on vapun varalle? 

4 comments:

 1. Kiva postaus :) Tosiaan, toivotaan todellakin vapuksi kivaa & lämpöstä ilmaa että ois mukava viettää aikaa ulkona! Mä oon menossa Tampereen suunnille viettämään vappua kaveriporukalla, joten varmasti tulee hauskaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Uu kuulostaa kivalta! Kaveriporukka on superjees seurue vapunviettoon, oli sitten rauhassa tai juhlimassa ^^ Kivaa vappua sinne :)

   Delete
 2. Jep, vappufiilis on mullakin jotenkin hukassa. Suunnitelmia on kyllä, mutta mulla ois sellanen fiilis että vaan ne rauhallisemmat suunnitelmat kelpais nyt :D

  Elli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noni, sit vaan niitä suunnitelmia toteuttamaan. Välillä on ihan jees ottaa rennosti :)

   Delete