Parasta just nyt...toukokuu ja sen mukana lämpimät ilmat, ihana auringonpaiste ja lähestyvän kesän tuoksu. Tykkään!

...kevään ekat kukat ja puhjenneet lehdet. Harmaa on kiva väri vaatteissa ja sisustuksessa, mutta luontoon mä haluun väriä. On superjees kun harmaus peittyy hiljalleen kaiken vihreän ja valkoisen ja sinisen ja keltaisen alle.

...superhyvä lohi, jota söin tänään töissä. Bonuksena se että tajusin vihdoin sen ihanan päällisen olevan smetanaa - tätä pitää testata itsekin kotona.

...vappuviikonloppu, jonka aikana ehdin nähdä suurinta osaa kavereista ja rentoutuakin vähän.

...lähestyvä kesä"loma". Vaikka oon näillä näkymin töissä koko kesän, niin työmäärä tulee putoamaan rajusti touko-kesäkuun vaihteessa. Saan sanoa heipat kaikille pääsykoeluvuille, ja työkuvioistakin tulee vähän yksinkertaisemmat. 

...aurinko. Okei sanoin tän jo kevätkohdassa, mutta vitsit miten kiva on herätä auringonpaisteeseen ja kulkea ulkona ilman takkia! Valoisat päivät saa koko fiiliksen niin kivaksi. 

Mikä teki sun päivästä kivan tänään?

2 comments:

  1. Mun päivästä teki tänään kivan, niinkin outo asia, kuin matematiikka! :-D Vihdoin aloin oppia tärkeitä juttuja, joka teki mut iloiseksi! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toi on oikeesti ihan paras fiilis, kun vihdoin tajuaa vaikeita / tärkeitä juttuja! :D Itellä ollut töissä vähän sama fiilis yhden työtehtävän suhteen, kun alkuun se ei sujunut ollenkaan mut nykyään handlaan sen ihan hyvin :)

      Delete