Lazy Sunday


Hyvää sunnuntaita tyypit! Toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut kivasti, ja ootte ehtineet rentoutumaankin. Mulla itellä on takana kolmipäiväinen viikonloppu, joskin perjantai kului pitkälti koulujuttujen ja kämpän järkkäilyn parissa. Ikeavisiitti tuotti tulosta, ja sain mun huoneeseen oman teenkeittopisteen - ihan parasta kun voi opiskeluiden lomassa vain ojentaa kätensä ja napauttaa vedenkeittimen päälle. Ja aamulla voi juoda aamuteet vaikka sängystä käsin, kuten mä tänään tein. 

Sunnuntait on kuin luotuja hitaaseen heräilyyn ja pieneen sängyssä pötköttelyyn. Yleensä pyrin nousemaan noin seiskan aikoihin, mutta tänään annoin itselleni luvan tehdä kaiken niin hitaasti kuin huvittaa. Väsäsin jääkaapin jämistä pienen aamupalalautasen, ja nautin sen sängyssä samalla kun selailin yhtä ihanaa kirjaa (siitä tulossa postausta jossakin vaiheessa!). Tunnistaako joku sen jo tosta kuvasta? En oo vieläkään varsinaisesti noussut sängystä, vaan hengaan edelleen yövaatteissa ja yövilttiin kääriytyneenä. Tällaiset rentoilupäivät aina silloin tällöin piristävät kummasti mieltä, ihan aina ei tarvitse olla tehokas.

Mä jatkan nyt sunnuntairentoiluja lemppariblogien lukemisella ja bullet journalin täydentämisellä. Mitä pläänejä teillä on tälle päivälle? Nähdään taas ensi postauksessa!

16 comments:

 1. Oi tollaset päivät on ihan parhaita <3 ehtispä sitä iteki löysäillä joku päivä...ehkä sit ku on muutto ja siivous ja järjestely saatu kunnolla hoidettua :D

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha on mullakin vielä tekemistä tän huoneen kanssa :D Mutta päätin että tässä välissä on hyvä rentoutua, kun tyyliin kaikkina tulevina viikonloppuina yli kuukauden ajalle on jo ohjelmaa... Ota säkin aikaa myös itelles, ni et huku hommiin :)

   Delete
 2. Tosi houkuttelevan näköinen aamupala, vaikka onkin jämistä koottu! Mäki oon tänää vaa lukenu blogeja, etsiny ja kuunnellu uusia biisejä ja muutenkin vain rentoillut. Vielä ois suunnitelmissa lähteä asunnolle kotona vietetyn viikonlopun jälkeen ja käydä ruokaostoksilla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tällaset rentoilupäivät on kyl ihan parhaita <3 Pitäis itekin käydä kotikotona joku viikonloppu, siinä rentoutuu ihan eri lailla ku omalla kämpällä :)

   Delete
 3. Nam, ihanan näkönen aamiainen! Ja ihanan kuuloinen aamu! Rentoilu päivät on ihan parhaita, aina ei tarvi olla tehokas niiku sanoit (: Mulla tänää tiedossa ihan vaan kotipäivä, ei mitään menoja eikä meininkejä. Vähän netflixiä ja ruuan laittoa siis tiedossa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Niinpä! Kuulostaa kyllä ihanalta sunkin suunnitelmat. Kokkailu on kans yks mun lempparitavoista rentoutua :)

   Delete
 4. Ihanan kuuloinen sunnuntaiaamu! Tee on ihan parasta <3 Itse aloitin aamuni hoitamalla pankkiasioita kuntoon, kävin university church servicessa ja sen jälkeen lounaalla kappelissa tutustumassa uusiin ihmisiin. Nyt aattelin siivoilla ja valmistautua huomenna oikeasti alkavaan opiskeluun, jännää :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nii on ^_^ Huh sulla on ollut ahkera sunnuntai! Vaikka ei kyllä mikään ihme, uudessa maassa olisin varmaan itekin intopiukeena tekemässä kaikkea mahdollista :D Tsemiä alkaviin opintoihin!

   Delete
 5. Toi kuva näyttää niin hyvältä... nam! ♥

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Voi miten kivan kuuloinen aamu! Itsellä oli töitä, niin oli vähän vähemmän rentouttava sunnuntai:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nooh, pidät rentoilupäivän sit joku muu päivä :)

   Delete
 7. Oi miten ihanalta kuulostaa tällaiset aamut!

  ReplyDelete
 8. Aamutee sängyssä kuulostaa ihanalta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sen kanssa päivä lähtee kyl kivasti käyntiin ♥

   Delete