Syystuulia ja kouluhommiaAamulla ilmassa tuoksui syksy, kun kävelin asemalle päin. Kotonakin oon siirtänyt mun datauspisteen niin, että näen puiden punakultaisen loiston aina kun nostan katseeni tietokoneen näytöstä. Jossain vaiheessa pitäisi ostaa kunnon työpöytä, koska teen aika älyttömästi kouluhommia tietokoneella, mutta ihan vielä ei ole kiire. Näinkin on aika hyvä, kun voi lepuuttaa selkää seinää vasten ja ihailla ikkunasta avautuvaa maisemaa. 

Musta on ihana fiilistellä eri vuodenaikoja, koska niissä kaikissa on omat erityisen kivat puolensa. Tänä syksynä oon muun muassa kuunnellut englanninkielisiä Harry Potter -äänikirjoja ja juonut entistäkin enemmän teetä. Kouluun oon kans panostanut enemmän kuin varmaan ikinä, ja oon erityisen iloinen siitä että oon saanut kaikki tehtävät hoidettua ajallaan. Mulla on aina jokaisen lukuvuoden alussa hullu tsemppi päällä, mutta vielä lukiossakin se karisi viimeistään tokan kuukauden kohdalla pois. Nyt oon saanut aika hyvin pidettyä koulumotin yllä, mikä johtuu ehkä siitäkin että ekaa kertaa opiskelen just mua kiinnostavaa alaa. Lukiossa pakollisiin kursseihin kuului niin paljon epäkiinnostaviakin juttuja. Oon kyllä iloinen, että kävin aikanaan pitkän matikan, mutta numerot ei missään vaiheessa oo ollu mulle mikään kovin innostava juttu. 

Tänään mulla on aika kivoja suunnitelmia. Käydään yhden kaverin kanssa lounastreffeillä, ja koululla on luvassa tosi mielenkiintoinen luento. Jossain vaiheessa pitäisi lukea tulevaan tenttiinkin, mutta muuten ei oo mitään sen kummempia velvollisuuksia. Voisi käydä pienellä juoksulenkillä ja syventyä sitten Sophia Amaruson #GIRLBOSS -kirjaan, jonka lainasin viime viikolla kirjastosta.

Mitä suunnitelmia teillä on tälle päivälle?8 comments:

 1. Apua, ihana postaus ja ihanat kuvat♡ Tää blogi on niiku suurta rakkautta♥

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua miten ihana kommentti <3 Kiitos paljon Jasu!

   Delete
 2. Ai että, tosta kurpitsasta tuli mieleen vaan ihana herkullinen äidin kurpitsapiirakka... <3 Rakastan syksyä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi nam! Kurpitsapiirakka on ihanaa ♥ Ja jep syksy kans :D

   Delete
 3. Kivan rennolla asenteella kirjotettu tääkin postaus. 💜 Hyvää syksyä sulle!

  www.nooraemilia.fi

  ReplyDelete