Tänä syksynä aion...Leipoa piirakan. Ehkä omenasta, ehkä kurpitsasta tai jostain ihan muusta.

Käydä Valokarnevaaleissa. Ihanan tunnelmallinen tapahtuma, joka pitää ehdottomasti tsekata tänäkin vuonna.

Hoitaa kouluhommat kunnialla. Etenkin yläasteella, mutta osittain vielä lukiossakin mä saatoin hyvin palauttaa vaaditun tehtävän vasta pari päivää deadlinen jälkeen. Tai jos palautinkin jotain ajoissa, niin se oli aina viimeisen illan suherrus. Nyt oon polkaissut ammattikorkean aika kivasti käyntiin, ja haluan jatkaa tällä tiellä. Ei luulisi olevan kovin vaikeaa, sillä ainakin tähän mennessä kaikki tehtävät ja muut on olleet todella mielenkiintoisia! 

Tehdä kotitekoista lattea - mieluiten syksyn makuista. Chai latte olisi aika herkku, pitää kysyä poikaystävältä siihen ohjetta (tai pyytää häntä tekemään, hehe).Tehdä jonkin isomman luontoreissun, mieluiten koko päivän mittaisen. Eväät vaan reppuun, ja syksyistä luontoa ihastelemaan! 

Lukea ainakin yksi Harry Potter -sarjan kirja englanniksi. Chamber of Secrets olisi periaatteessa vuorossa seuraavana, mutta multa löytyy omana The Prisoner Of Azkaban. Pottereissa on niin ihana tunnelma, ja englanniksi lukeminen toisi kivaa vaihtelua.

Keitellä syyskeittoa. Monet juurekset ja kasvikset ovat nyt parhaimmillaan, joten joku sadonkorjuuhenkinen keitto olisi aika täydellinen vaikka sunnuntaiaamulle.

Pukeutua syksyisesti. Pari kertaa oon tän jo tehnytkin, koska neuleet ja viininpunainen tuovat asuun automaattisesti vähän syksyä.

Käydä vihdoin kotikotona. Koko kesä meni ilman, että pääsin kertaakaan sinne suunnalle, sillä aina oli joko heillä tai mulla menoa. Mutta nyt on matkat jo varattu!!


14 comments:

 1. Oi miten kivasti toteutettu postaus ja miten ihanan syksyiset kuvat!<3

  ReplyDelete
 2. vitsi miten kiva idea ja hyvän kuulonen listaus sulla! Täällä ilmoittautuu yksi innokas Potterfani ja kannatan Feeniksin killan lukemista englanniksi, se on ainakin oma suosikki, sen jälkeen tulee Azkabanin vanki :D ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja äägh potterit on kaikki niin ihania ♥ Mun lemppari on ehkä Puoliverinen prinssi tai sit toi Azkabanin vanki. Tällä hetkellä kuuntelen Chamber of Secretsii äänikirjana, joten Azkabanin vangin lukeminen vois olla hyvää jatkumoa tän jälkeen :D

   Delete
 3. Oi kuinka ihana syksyfiilistelypostaus! Toivottavasti kerkeät tekemään nämä kaikki!

  ReplyDelete
 4. Hyvä tää to do lista-tyyppinen postaus! Mä tein myös viimevuona omenapiirakan oman puun omenoista, mutta nyt tuskin tulee tehtyä kun oli niin surkea omenasato.. Toivottavasti onnistut! :)

  ~ Finnlandsnorsk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oinam, omenapiirakka on niin hyvää! Onneks kaupastakin löytyy omenoita, jos oman puun sato on jäänyt huonoksi ;)

   Delete
 5. Onpa mukavia suunnitelmia syksylle! :) Omenapiirakka kuuluu syksyyn! Mäkin aion tänä syksynä suunnata jälleen valokarnevaaleihin, siellä on kyllä niin kauniita ne valot <3 Lisäksi syksynä on ihana pukeutua syksyisesti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin kuuluu! Ja muutkin ihanat piirakat (kaikki marjaversiot, raparperi ja kurpitsa...) ♥ Mä kans tykkään hulluna Valokarnevaalien valaistuksesta, etenkin pimeällä ihan maagisen näköistä.

   Delete
 6. Ihana postaus, tuli tän myötä oikeen semmonen kiva syksyfiilis! :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, syksyfiilis paras fiilis ♥

   Delete
 7. Onpa kauniita kuvia! Syksy on kivaa aikaa kun voi käpertyä viltin alle kirja ja lämmin juoma kaverina. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Niin on, ja etenkin sateella tää tuntuu erityisen tunnelmalliselta ♥

   Delete