Kirjaesittelyssä HyggeSyksyyn kuuluu ihan olennaisesti herkullinen tee ja huikean hyvä kirja, joiden kanssa käpertyä vilttiin. Aiempina vuosina oon lukenut lähinnä erilaisia kaunokirjallisia teoksia, mutta tänä syksynä oon ensimmäistä kertaa innostunut kunnolla myös tietynlaisista faktakirjoista. Sellaisista, joita lukiessa tulee ihanan inspiroitunut olo.

Meik Wikingin "The Little Book Of Hygge, The Danish Way To Live Well" on ihan täydellistä lukemista syksyn pimeisiin iltoihin. On jo valmiiksi sellainen mukavan kotoisa olo, ja tää hyggeilystä kertova kirja vaan täydentää tunnelmaa. Kirjassa on aivan älyttömän ihanat kuvat, ja hyggeilyn taustasta ja perinteistä on kiva lukea. Saa samalla hauskoja ideoita omaan arkeenkin. Poikaystävää huvittaa, kun aina Hyggeä lukiessani lähetän hänelle random knoppitietoja kyseisestä kirjasta. Tiesittekö esimerkiks, että tanskalaisilla on oma sana ihmiselle, joka leikkii lasten kanssa ja on niille erityisen kiva?

Yleensä mä luen kirjat järjestyksessä aina alusta loppuun, mutta tätä oon lisäksi selaillut paljon. Jos väsyttää ja kaipaa vain pientä rauhoittumista ennen nukkumaanmenoa, on ihan parasta selailla kirjan kauniita kuvia ja vilkuilla joitakin otsikoita sieltä täältä. Mun täytyy ehkä ostaa tää kirja ihan omaksi, tällä hetkellä se kun on valitettavasti vain lainassa. 

Eli siis lyhyesti sanottuna: tää kirja kannattaa lukea jos haluaa tuntea olonsa mukavaksi ja inspiroituneeksi. Ehkä kodikkain kirja minkä oon ikinä lukenut. 


12 comments:

 1. Panin tuon kirjan jo merkille, kun siitä vinkattiin Yhteishyvässä ja nyt tämän sinun postauksenkin luettuani oli pakko varata tuo kirjastosta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen <3 Sopii mun mielestä älyttömän hyvin just syksyn ja talven iltalukemiseks.

   Delete
 2. Uu, mä oon kattellut tota kirjaa Adlibriksessä monta kertaa, mutten oo saanut aikaseks tilata.. ehkä mun pitäis tilata toi kans! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uu tilaa ihmeessä! Mä ainakin aion :D

   Delete
 3. Ooo tää kuulostaa tosi mielenkiintoiselta ja kivalta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on! Ei oo turhaan hehkutettu ties kuin monessa blogissa sun muualla :D

   Delete
 4. Hygge on yks mun suosikkisanoista! Olis tosi kiva lukea tää kirja, ehkä Suomeen palatessani sitten!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama! Tää löytyy varmasti aika monesta Euroopan maasta myös enkuksi, jos haluu jo ennen Suomeen paluuta lukea :)

   Delete
 5. Voi että, tää kuulostaa ihan mun tyyliseltä kirjalta! Pakko saada tämä käsiini! :D

  ReplyDelete
 6. Oi mulla on tällä hetkellä vielä kesken tuo Hygge, mutta oon ihan samaa mieltä siitä sun kanssa! Yksi parhaimpia kirjoja mitä oon nyt hetkeen lukenut, niin ihana! :)

  https://lauraemiliaan.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on <3 Kiva kuulla että säkin tykkäät :)

   Delete