Kotikotona


Terveisiä maalta! Tulin tänne eilen ja on kyllä ihanaa olla pitkästä aikaa kotona. Bussimatkakin sujui joutuisasti, kun maisemat oli niin älyttömän nätit. Kuin olis katsellut jotain upeeta luontofilmiä koko matkan. Rakastan näitä syksyisiä värejä.

Kaikkein ihaninta täällä on se, kun on niin kiireetön olo. Aamupalaksi ehtii väkertää oman maustekahvin, ja lenkkeilyn voi vaihteeksi suorittaa pikkuveikan tahdissa (eli hyvin hyvin rauhassa). Täällä ruoanlaittokin tuntuu erityisen kivalta. Tavallisesti oon aina menossa tai tulossa jostakin. Ruokailu hoituu vähän siinä sivussa, vaikka kokkaamisesta tykkäänkin. Osaan mä kämpälläkin ottaa aikaa itelleni, mutta täällä se tulee jotenkin luonnostaan.

Huomisen suunnitelmiin kuuluu ainakin porkkanakakun leipomista, ja parin uuden reseptin kokeilua. Tai paremminkin soveltamista, koska näin ihan älyttömän hyvännäköisen kuvan pinterestissä mutten onnistunut jäljittämään varsinaista ohjetta. Katsotaan miten pitkälle mun omat kokkaustaidot riittää.

Ihanaa perjantaita teille ja rentouttavaa viikonloppua!

2 comments:

  1. Voin samaistua tuohon, että kotikotona ottaa jotenkin erityisen paljon aikaa itelle! Sen takia siellä onkin ihana käydä *.*♥

    ReplyDelete