Terveisiä sängyn pohjalta


Mä niin yritin vältellä syysflunssaa ja yleisesti kipeäksi tulemista, mutta epäonnistuin surkeasti. Oon ollut linnoittautuneena sänkyyn eilisillasta lähtien, ja vaikka pari pikkuasiaa on pakko hoitaa tänään, niin kovin kauaksi en tästä aio poistua. Kun sairastaa, niin parasta sairastaa kunnolla ja nukkua pöpöt pois.

Viikonloppu oli onneksi älyttömän kiva, eikä lähestyvä kuumekaan vielä oireillut. Pari kaveria meni naimisiin lauantaina, ja sunnuntaina puolestaan juhlittiin poikaystävän mummun synttäreitä. Paljon ihania ihmisiä, iloisia ilmeitä ja hyvää ruokaa mahtui näihin kahteen päivään. Toivottavasti vaan kukaan ei saanut tartuntaa... Itse en ainakaan aavistanut koko viikonloppuna, että olisin tulossa kipeäksi. Jossain kohden sunnuntaita nappasin särkylääkkeen pääkipuun, mutta muuten olo oli hyvä ihan eiliseen nukkumaanmenoon asti. Vasta silloin aloin palella, ja palelu ja kuumotus onkin vuorotelleet nätisti siitä asti.

Mä yritän aina tehdä sairastelusta niin kivaa kuin mahdollista. Oon ehkä sidottu sängyn pohjalle, mutta aina voi syödä omaa lempiruokaa ja puuhailla kaikkea pientä kivaa. Mun alkuperäinen suunnitelma oli täydentää bullet journalia ja ehkä piirrellä vähän, mutta mun iloksi The Simple Thingsin uusin numero kolahti hetki sitten postiluukusta! Se on mun kaikkien aikojen lempparilehti, ja tykkään kuvailla sitä ihmisille niin, että "sen luettuaan olo on taatusti hyvä". Uusimman numeron saapuminen ajoittui täydellisesti just tähän sairastelupäivään.

Oon juonut tänään hulluna sitruuna-inkiväärijuomaa siinä toivossa, että pieni vitamiiniboosti nopeuttaisi paranemista. Nukkuminen, juominen ja vitamiinien tankkaus on ainakin mun selviytymiskeinot kipeenä ollessa. 

Ihaaa alkavaa viikkoa teille, ja yrittäkää pysytellä terveinä!


7 comments:

 1. Pikaista paranemista! Täälläkin vähän kuume koettaa päästä niskan päälle, mutta koetan vielä taistella vastaan :) Mäkin yritän aina tehdä toipilaana olemisesta mahdollisimman mukavaa, kirjat, sarjat ja leffat piristää aina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥ Ja toivottavasti voitat viel ton väännön :D Kipeenä ei oo kivaa, vaikka kirjat sun muut saakin potilasajan tuntumaan aika siedettävältä.

   Delete
 2. No höh, toivottavasti menee nopeasti ohi! Inkiväärihauduke on kyllä ihan huippu flunssajuoma :)

  ReplyDelete
 3. Paranehan pian! Onneksi kerkesit noiden menojen ajan olla terveenä!

  ReplyDelete
 4. Voi eikä, pikaisia paranemisia! ♥

  ReplyDelete