It's Beginning To Look A Lot Like ChristmasMusta on ihana huomata, miten Helsinki muuttuu päivä päivältä jouluisemmaksi. Kauppojen näyteikkunoissa vilahtelee tonttuja, ravintoloiden pihoilla on kauniita jouluasetelmia, ja moni katukin on saanut ylleen jouluvalot. 

Yksi ihanimpia asioita joulunodotuksessa on yksinkertaisesti kauneus. Tulee älyttömän kiva fiilis, kun kävelee ulkona, ja joka paikka on täynnä tunnelmallisia valoja ja kauniita koristeita. Mun olisi tarkoitus mennä joku päivä kiertelemään keskustan katuja ihan kunnolla, nyt on ollut sen verran kiire, että on ehtinyt lähinnä kulkea paikasta a paikkaan b. Toki siinä matkallakin ehtii nähdä vaikka mitä, mutta vielä kivempaa tulee, kun lähtee keskustaan varta vasten joulujuttuja ihailemaan. 

Samaa kauneutta oon yrittänyt tuoda esille myös mun kotona. Ihan vielä ei tunnu siltä, että haluaisin varsinaista joulupyörrettä ympärilleni, mutta joulukuusi on jo pystyssä ihanine valoineen. Lisäilen siihen koristeita pikkuhiljaa joulun lähestyessä. Piparitalon oon myös väsännyt, ja se piristää muuten vielä vähän vaiheessa olevaa hyllynpäällistä. Joulukuun aikana tulen todennäköisesti lisäämään jouluisia asioita vähän sinne sun tänne, esimerkiksi jouluiset käsipyyhkeet odottelevat vielä laatikossa. Mutta just nyt on hyvä näin.

Ihanaa (ja vähän jouluista) viikonloppua teille tyypit!

12 comments:

 1. Ite en oo vielä ihan Helsingin ytimessä vieraillu, mut koulumatkalla Pasilaan kyl näkee jo et ihmiset alkaa ottamaan jo joulujuttuja esille. Nytkin kun olin ulkona muutaman parvekkeen kaiteelle olikin jo kieputettu jouluvalot. Ite en oo tosin vielä mitään joulujuttuja pannu esille, sillä en omsita vielä mitään, mutta kyllä ne pian tulee hankittua :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo niin näkee! Parvekkeet on kyllä ihan älyttömän ihania tähän aikaan vuodesta, kun niin moni on panostanut niiden valaistukseen & muuhunkin koristeluun. Ja joo kaupat on kyllä täynnä joulukoristeita, ni varmasti sieltä löytyy vaikka mitä kivaa, jos vaan haluaa hankkia :D

   Delete
 2. Olen kyllä niin samaa mieltä kanssasi tuosta joulufiiliksestä kaupungilla. Juuri viime viikolla Helsingissä pyörähdin ja ihastelin, kuinka kauniilta ja jouluiselta katukuva jo näyttäytyikään.

  Ihana oletko jo laittanut joulukuusen <3 Meillä on vasta muutamia pieniä tonttuja jne päässyt hyllyn nurkalle, mutta ensi viikolla varmasti tulee, laitettua joulua jo enemmänkin esille.
  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, tulee tosi kiva fiilis ihan pelkästä kävelystä keskustassa :)

   Joo oon! Tällä hetkellä siinä on pelkät valot, en ihan täyteen komeuteen raaskinut vielä koristella :D Oi pikkutontut kuulostaa kivalta! Mullakin on tarkoitus lisäillä joulukoristeita seuraavien parin viikon aikana.

   Delete
 3. Oi miten ihanan jouluisen näköistä jo! Ihana Helsinki <3

  ReplyDelete
 4. Joulu on hurjan kaunista aikaa. Pitäisi itsekin ottaa vaan hetki sille, että menisi ihmettelemään jouluista Helsinkiä ihan ilman koulu- tai työpäivää ja painavaa reppua :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ota ihmeessä <3 Etenkin joulukuussa on varmaan vielä kivempaa kuin nyt, kun kaikki joulumarketit sun muut aukeaa :)

   Delete
 5. Täällä Oulussakin päin alkaa jo aika jouluista olla, oon ihan innoissaan etenkin kaikista ihanista jouluvaloista, mitä näkee joka puolella keskustassa! Lumi tekee myös ihmeitä, täällä sitä onneksi riittää <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ihanaa, lumi kyllä tekee joulutunnelman paremmin kuin mikään muu yksittäinen juttu! Täälläpäin on kyllä nähty lunta jo pariin otteeseen, mutta vielä on maa aika harmaana :D Joulufiilis tuleekin täällä enempi valoista ja muusta sellaisesta.

   Delete
 6. Käytiin helsingissä ja siinä stockmannin kyljessä oli taas joulumaisema -ikkuna. Kun oltiin illalla paikalla ja ihmisiä oli vähän, niin oli melko hämärää kun siitä ikkunasta tuli se musiikki korviin.. psykedeelistä.

  Katri | finnlandsnorsk.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho! Mä en oo vielä Stockan jouluikkunaa tsekannutkaan, kun en oo jaksanut sen ihmismeren läpi tunkea :D

   Delete