VapaapäiväMoikka tyypit! Mun makkarin lattia näyttää tällä hetkellä siltä, kuin vaatekaappi olisi oksentanut sisältönsä maahan, joten päätin että nyt on hyvä hetki pitää vähän taukoa ja kirjoitella vapaapäivän kuulumisia teille. Kyllä tosta vaatevaltamerestäkin vielä hyvä tulee, pitää vain hengähtää hetki.

Keskellä viikkoa olevat vapaapäivät on tavallaan mun lemppareita, ainakin jos tehokkuutta katsotaan. Viikonloppuisin näkee aina kavereita ja on muutenkin kaikkea hauskaa ohjelmaa. Ei siinä ehdi mitään omia juttuja järkkäillä. Arkena puolestaan ei ole mitään, ja oonkin usein käyttänyt mun arkivapaat siihen, että hoidan kaikenlaisia vähän tylsempiäkin juttuja alta pois. Tänään oli vaatekaapin mylläyksen vuoro, sillä mulla on about miljoonatsiljoona vaatetta, joita en ole käyttänyt enää ikuisuuksiin.

Aloitin vaatteiden penkomisen oikeastaan heti herättyäni, mutta on tähän päivään muutakin mahtunut. Postimies oli mulle tosi kiva, ja tiputti postiluukusta kaksi kauan odotettua juttua. Mun oli pakko selata Maku-lehti heti siltä istumalta, ja ainakin selailun perusteella siellä vaikuttaisi olevan aika tosi ihania ohjeita. Pitää lukea lehti tarkemmin vielä illalla, ja poimia sieltä pari toteuttamisen arvoista ideaa ensi viikolle.

Toinen postin tuoma tuote oli saanut pelottavan "Lähetys saapunut vahingoittuneena..." -tarran osakseen, mutta onneksi sisältö oli aika lailla kunnossa. Tuun varmasti postaamaan tuosta tuotteesta lisää myöhemmin, mutta paljastettakoon nyt sen verran, että kyseessä on mun itselleni tilaama etukäteisjoululahja. Raaskin tosi harvoin ostaa itselleni mitään ns. turhaa, mutta jouluna on kiva ilahduttaa muiden lisäksi myös itseä (tai tässä tapauksessa jo vähän ennen joulua). 

Nyt mun täytynee jatkaa vaatteiden järkkäilyä, tai joudun vielä nukkumaakin näiden vaatevuorten päällä... Ihanaa loppuviikkoa teille!


12 comments:

 1. Uuu tuo vahingoittuneena saapunut paketti kuulostaa kiinnostavalta! *.*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah se on :D Esittelyä luvassa myöhemmin!

   Delete
 2. Oih, arkivapaat best! Tai no ainakin olettaisin, en oo niitä pahemmin kokenut. :-D

  Mutta kerro hei ihmeessä, mitä postimies toi paketissa - haluan ehdottomasti kuulla! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on <3 Ja joo kerron! Todennäköisesti joudut kyl oottaa joulukalenteriin asti, koska se on jokseenkin jouluinen :P

   Delete
 3. Vapaapäivät tai lyhyet päivät keskellä viikkoa on ihan parhaita! Vaikka silloin usein joutuukin tekemään jotain "rästihommia", mutta on siinä se oma vapautensa olla vain kotona ja rauhoittua. Tosi kivalta kuulostaa tuo sinun idea laittaa vaatekaappi uuteen uskoon, pitäisi itsekkin tarttua kyseiseen hommaan lähiaikoina!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, ja ne rästihommat saa hoidettua paljon tehokkaammin, kun ei ole mitään muita pakollisia menoja :) Vaatekaapin siivoaminen tuo kyllä ihana freesin olon, tuntuu melkeen ku olis saanut monia uusia vaatteita :D

   Delete
 4. Arkivapaat on niin mainioita! Voi olla joko ihan super ahkera kotona tai sitten viettää vapaapäivää kaupungilla hyvässä seurassa, ravintoloihin ei ole jonoa jne! :) Jään odottelemaan tietoa tuosta mysteeripaketista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo noi jonottomat ravintolat on parasta! Ja monessa paikassa on vielä jotain omia lounastarjouksia, jos haluaa lounastaa ulkona :)

   Delete
 5. Mä rakastan arkivapaita :) On mulla sillon tällöin vapaata viikonloppusinkin, mutta monesti on vapaat millon sattuu ja se sopii mulle parhaiten. Ei tuu aina niitä 5 päivän putkia ja jotenkin siinä on kiva fiilis on vapaalla :) Mielenkiinnolla odottelen tuo paketin esittelyä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on ihania! Mulla on aina viikonloput vapaat, mutta silloin tällöin tulee vapaapäiviä myös arkiviikon keskelle :) Ihana että sullakin on sellainen vapaapäivärytmi, josta tykkäät!

   Delete
 6. Kiva postaus! arkivapaa on kiva, itelläni oli eilen semmonen, julkaisin yhden postauksen, katoin telkkua, siivosin keittiön, siivosin yleisesti, kävin hakemassa kaksi kivaa postipakettia ja kiertelin honkongissa ja päädyin ostamaan pari kukkaa jotka istutin sitten illalla :)

  Finnlandsnorsk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, sunkin vapaapäivä kuulostaa tosi kivalta! Postipaketit ilahduttaa aina, vaikka niistä oliskin ihan itse maksanut :D

   Delete