Helmikuussa aion...


...panostaa hyviin yöuniin. Voisin vaikka postata teille projektin etenemisestä, niin saan samalla itselleni vähän potkua homman hoitamiseen. Kunnolliset yöunet tekevät ihmeitä, ja viime aikoina niitä hyvin nukuttuja öitä on ollut ihan liian harvoin. Olkoon tämä siis helmikuun ykkösprojekti!

...kuvata enemmän oman mukavuusalueen ulkopuolella. Siis ottaa valokuvia sellaisissa tilanteissa tai sellaisilla asetuksilla, joilla en ole ennen kuvannut. Koulun valokuvauskurssi antanee tähän kivaa lisäboostia, mutta aion haastaa itseäni enemmän myös vapaa-ajalla.

...pitää kiinni koulun deadlineista. Siis oon mä tähänkin mennessä palauttanut tehtävät ajallaan, mutta aika viime hetkillä. Eilen illalla ruotsin oppimispäiväkirja kolahti moodleen vain minuutti ennen palautusten sulkeutumista. Harmailta hiuksilta voitaisiin säästyä, jos alottaisin hommat ihan himpun verran aikaisemmin...

...rentoutua. Oon ennenkin puhunut siitä, miten helposti ahdan mun kalenterin ääriään myöten täyteen. Viimeisen vuoden aikana olenkin oppinut merkkaamaan myös oleiluhetket kalenteriin, ja yksi sellainen hetki on tiedossa jo ensi viikonloppuna. Ihanaa!

...innostua pikkuhiljaa keväästä. Vaikka vielä eletään täyttä talvea, niin pieniä keväisiä juttuja saattaa jo bongata, jos pitää silmänsä auki. Laskiaispullat, tulppaanit ja pääsiäinen symboloivat mulle kevättä, ja erityisesti kaksi ensimmäistä ovat henganneet kaupoissa jo varmaan tammikuun alusta asti.

...lukea jotain ihan muita kuin koulukirjoja. Entisenä lukutoukkana ihan hävettää myöntää, miten vähän nykyään luen. Mutta nyt taitaa olla korkea aika lapsia kirjastoon ja lainata lisää luettavaa. Saa vinkata jos tiedätte hyviä kirjoja!


4 comments:

 1. Nukkuminen on kyllä tosi tärkeetä, se vain aina joskus meinaa unohtua. Ja mitä kirjavinkkeihin tulee, suosittelisin esimerkiksi Piiat-nimistä kirjaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei joo! Mä joskus kaverilla luin tosta kirjasta ehk ekan luvun, ja unohdin lainata sen itselle :D Vaikutti kyllä hyvältä, ni sen lukeminen voiskin olla yksi helmikuun tavoitteista.

   Delete
 2. Mullakin aina lukemisen määrä laskee kun koulu alkaa, jotenkaan luentojen&koulukirjojen jälkeen ei löydy sitä samaa intoa lukea kunnon kirjoja. Mulle vaihtoehdoksi ovat nouseet runot/novellikokoelmat, ne kun ovat kevyempiä lukea ja nopeita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo totta, runot ja novellit uppoo paljon paremmin nyt ku on luettavaa koulunkin puolesta. Mulla itse asiassa onkin yksi ihana runokirja kesken, helmikuun aikana saan sen toivottavasti loppuun asti :)

   Delete