Kirje vuodelle 2018

Tervetuloa, 2018! Noin vuosi sitten tähän aikaan kirjoittelin kirjettä sun edeltäjälle, ja huomasin tämän aika kivaksi tavaksi. Siispä istuin tänäkin vuonna näppäimistön ääreen. 2017 jätti sulle aika isot saappaat täytettäväksi, mutta uskon sun olevan niiden arvoinen. Oon nimittäin suunnitellut meidän varalle jo kaikenlaista hauskaa.Toissavuonna mun elämä oli todella tasaista, eikä mitään kovin isoja muutoksia tapahtunut. Edellisessä kirjeessäni toivoinkin runsaita muutoksen tuulia, uusia seikkailuja ja sen sellaista. Koulupaikkaa varten lupasin laittaa itseni likoon, ja sen totisesti teinkin. Paiskin koko kevään hullun lailla töitä, ja nyt syksyllä olen saanut nauttia työni tuloksista. Unelmien koulupaikka irtosi, ja oon tykännyt opiskelijaelämästä hurjasti.

Tällä kertaa en niinkään toivo seikkailuja ja muutoksia. Tai toki niitäkin, mutta ennen kaikkea haluan aikaa ja rauhaa järjestellä mun tähän astisen elämän toivottavasti upeinta päivää. Mentiin nimittäin poikaystävän kanssa joulukuussa kihloihin, ja hääjärjestelyt ovat jo kovassa vauhdissa. Autathan meitä saamaan just sellaisen ihanan ja meidän näköisen päivän, jollaista tavoitellaankin.Alkumatka sun kanssa menee varmasti pitkälti häiden ja häämatkan järjestelyissä. Ja sitten myöhemmin päästään puuhailemaan sun kanssa mun ja poikaystävän yhteistä elämää. Oon niin innoissani tulevasta, toivottavasti säkin!

Ihan pelkästään häihin en aio edes sun kanssa keskittyä, vaikka oletkin meidän häävuosi. Aion panostaa koulujuttuihin samalla innolla kuin alkusyksystä. Ja haluan stressata ehkä pikkiriikkisen vähemmän kuin tähän mennessä. Koulu on kuitenkin vain koulua, vaikka unelmien paikka olisikin. Ja ehkä silloin saisi myös enemmän aikaiseksi, kun kohdistaisi energian stressin sijaan itse tekemiseen. Tälle vuoden pituiselle matkalle sun kanssa on siis luvassa ainakin häähumua, yhteiselämän opettelua ja koulujuttuja. Kaikenlaisia ylläreitä ja ehkä pieniä haavereitakin matkan varrella varmasti on, mutta mulla on kova luotto suhun, 2018. Oothan mulle ja mun läheisille ystävällinen. Ja lopuksi voisin toivoa sulta vielä samaa kuin edeltäjältäsi; rakkautta, terveyttä ja onnellisuutta. Kun nämä kolme toteutuvat, voin tuntea todella nauttivani elämästä. 

Terveisin, Linda

10 comments:

 1. Ihanasti kirjoitettu!:)

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. jäiks häät <3<3 ootan jo innolla sun blogivuotta jo pelkästään tän takia! hurjasti onnea :)

  ReplyDelete
 3. En vielä tainnut ehtiä onnittelemaan sua kihlauksesta, joten hurjan paljon onnea nyt tätä kautta! Innolla jään kyllä odottamaan sun hääjuttuja täällä blogin puolella :) Toivon mukaan vuodesta 2018 tulee ihan huippu vuosi! Niin ja jälleen kerran aivan ihanasti kirjoitettu teksi - en mä muuta teekään kuin ihailen sun kirjoitustaitoja joka kerta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana ♥ Jep toivotaan! Toivottavasti sulla sujuu skottielämä hienosti tänä(kin) vuonna :) Apua kiitos kehuista!

   Delete
 4. Voi kuinka ihana kirje, tosi kivasti kirjoitettu!♡ Ihana päästä lukemaan hääjuttuja, jos niitä aiot tänne blogin puolelle avata! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sini! Mä en oo tehnyt vielä mitään päätöksiä häiden näkymisestä blogissa, mut enköhän mä ainakin jotain tuu kirjoittelemaan :)

   Delete
 5. mitä, miten mulla on mennyt ohi että menette naimisiin?? ihana juttu, onnea hurjasti!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah en oo tainnu missään somessa siitä edes kertoa aiemmin :D Meinasin aluksi tehdä sellaisen "I said yes" -postauksen, mut jotenkin se ei tuntunutkaan oman tyyliseltä ratkaisulta. Tää kirje oli paljon luontevampi, kun hääjutut muutenkin tulee olemaan iso osa vuotta 2018 ^^ Ja kiitos paljon ♥

   Delete