Lazy DaysMä oon vieläkin ihan lomatunnelmissa. Koulu alkaa vasta ensi viikolla, joten oon chillaillut kämpällä, nähnyt kavereita ja ylipäätään ottanut rennosti koko tammikuun. Pikkuhiljaa alkaa tuntua siltä, että paluu koulun penkille voisi olla ihan jees, mutta on tää loma tullut kyllä tarpeeseen. Syksy oli jotenkin älyttömän stressaavaa aikaa, joten on tehnyt hyvää ottaa rennosti ja palautua syksyn kiireistä. 

Mun yksi isoimmista tavoitteista alkaneelle vuodelle onkin stressata vähemmän. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta yritän muistaa jatkossa vähän paremmin, että koulukin on vain koulua. Se ei ihan oikeasti haittaa, vaikka välillä menisi pieleen tai ei tentissä muista yhteen kysymykseen vastausta. Isot linjat on paljon tärkeämpiä kuin pienet mokat tai epäonnistumiset. 

Näinä laiskoina lomapäivinä oon saanut vihdoin edistettyä muutamaa ikuisuusprojektia, kuten leikeltyä laatikkoon hautautuneista k-ruokalehdistä parhaat reseptit talteen. Siinä sivussa löysin niin monta kivaa ohjetta, että tulevien viikkojen ruoat taitaa olla aika lailla selvillä. Bujokin on saanut ihanan monta uutta sivua tammikuussa.

Viikonlopun aikana olisi tarkoitus hivuttautua pois lomatunnelmista, sillä viime aikoina olen mennyt nukkumaan siinä kolmen maissa ja herännyt 11-12 välillä. Ei ihan paras mahdollinen rytmi aikaisia kouluaamuja ajatellen. Riittävä unensaanti on kuitenkin mun isoista uudenvuoden tavoitteista toinen, joten siihen olisi syytä panostaa edes nyt alussa. Mutta on tässä onneksi viikonloppu aikaa palautella unirytmi oikeisiin uomiinsa.

Toivottavasti teidän vuosi on lähtenyt käyntiin kivasti! Palaillaan taas ensi postauksessa. 

2 comments:

  1. Onpas ihana, kun sulla on ollut noin pitkä loma! Koulunpenkille palaa ihan varmasti aivan uudella energialla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jep! Paras loma onkin just tällainen, että kouluunpaluuta alkaa vikoina päivinä jo oikeesti odottaa :)

      Delete