MuuttojuttuiKuva: Maria keränen
Mun oli tarkoitus muuttaa uuteen kämppään eilen, mutta ulkona riehunut lumimyrsky vähän sotki suunnitelmia. Olisi ollut hullun hommaa lähteä muuttokuorman kanssa Helsingin ruuhkiin, kun radio huusi aamusta iltaan miten joka paikassa on kolareita, karmea ajokeli ja kaikkea muuta vastaavaa. Eikä mulla tai mun tavaroilla mikään kiire ole, ollaan parkkeerattu väliaikaisesti poikaystävän kotiin.

Käytiin kuitenkin eilen koulun jälkeen tsekkaamassa mun uusi kämppä, ja vitsit miten kiva se on! Etenkin mun entiseen asuntoon verrattuna aivan huikea parannus. Ilmanvaihto tuntui pelaavan, ja kaikki pinnat kiilsivät puhtauttaan. Ei mitään ällöttäviä tahroja tai ikiaikaisia likakerroksia, ja jopa kaappien sisukset olivat kuin uudet. Meidän asunnontsekkausreissun tarkoitus oli siis siivota se ennen muuttokuorman tuomista, ja olin jo henkisesti varautunut jynssäämään ja puunaamaan siellä vähintään parin tunnin ajan. Oli aika ihana ylläri, kun tajuttiin että siellä ei oikeasti ole mitään siivottavaa.

Odotan jo aivan innolla sitä, että saadaan mun tavarat muutettua uuteen kämppään. En ikinä oppinut sanomaan edellistä kämppääni kodiksi, mutta tämä uusi tuntuu sellaiselta jo nyt. Asuinympäristöllä on aika iso vaikutus hyvinvointiin, joten oon todella iloinen tästä uudesta asunnosta. Lupaan postailla siitä lisää heti, kun saan paikat kuntoon. 

Ihanaa alkanutta viikonloppua teille, tyypit! Rentoudutaan ihan kunnolla, ja nautitaan talvesta ja lumesta (jota eilisen lumimyrskyn jälkeen on täällä Helsingissäkin ihan reippaasti).


Kuva: Maria Keränen

6 comments:

 1. Siis ihanat kuvat!! Ja ihan mahtavaa et uus kämppä vaikuttaa heti jo mieleiseltä. Kiva koti on vaan tosi tärkee juttu :)<3

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥ No äläpä! Etenkin kun asuu hetken jossain missä ei yhtään viihdy, niin osaa kummasti arvostaa kodilta tuntuvaa kotia :D

   Delete
 2. Uuu onnea uuteen kotiin! Tosi mahtavaa, että tämä uusi asunto tuntuu heti viihtyisämmältä kuin vanha♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥ No äläpä! Superkiva fiilis tuli heti.

   Delete
 3. Todella upeat kuvat ♥ Hurjasti tsemppiä muuttopäivään ja onnea uuteen kotiin! :) Eilen olisi kyllä ollut aika extremeä edes yrittää muuttaa, jo pelkästään ulos astuminen oli erittäin haastava suoritus :D

  ♥: Ane

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ^_^ Joo mustakin tuntu, että pelkkä kävely on jo ihan tarpeeks haastavaa :D Saati sit jos olis pitänyt peräkärryä kuljetella jossain ja sit perillä nostella laatikoita ja kaikkee.

   Delete