Vapaapäivä ja muita kuulumisiaVitsit miten ihana oli herätä tänään ja tajuta, että ei ole mikään kiire mihinkään. Meidän tän päivän tunnit oli peruttu, ja olenkin ottanut yllärivapaasta kaiken irti. Just sellaista rentoa ja kiireetöntä oleilua, jollaisesta voi arkisin vain haaveilla. Onnistuin jopa heräämään samaan aikaan kuin arkisinkin, vaikka mulla ei ollut mitään herätystä asennettuna. Rakastan aikaisia vapaa-aamuja, koska silloin tuntuu että koko päivä saa jotenkin erityisen kivan alun. 

Oikeastaan tämä koko viikko on ollut aika onnistunut. Koulussa ollaan paiskittu hommia parinkin kiinnostavan projektin parissa, ja eilen ylitin itseni ja lähdin J:n kanssa uimahalliin. Vesi ei ole ikinä ollut mikään mun elementti, enkä muista milloin viimeksi olisin vapaaehtoisesti käynyt uimahallissa. Ehkä joskus ala-asteella? Nyt kuitenkin tuntui siltä, että yhteistyötä veden kanssa voisi kokeilla uusiksi. Ja aika ihana reissu tuosta tulikin. Uitiin molemmat omiin taitoihimme nähden reipas matka, lilluttiin porealtaassa, ja viivyttiin altailla reippaasti kauemmin kuin olin etukäteen arvellut. Ehkä uimaan voisi lähteä useamminkin?

Meillä on ollut yhden kaverin kanssa jo muutaman kuukauden sellainen yllärivahto, että lähetetään toisillemme pieni paketti postissa kuukauden välein. Eilen avaamastani lähetyksestä paljastui muun muassa ohje törkeän hyviin appelsiinikekseihin, joita ajattelin leipoa tänään. Tämä viikonloppu on nimittäin varattu yökyläilyyn muutaman hyvän kaverin kanssa, ja voisi olla kiva viedä itse leivottuja keksejä tuliaisiksi.

Nyt aion jatkaa vapaapäivän viettoa leipomalla niitä keksejä, että ehtivät jäähtyäkin ja kaikkea. Appelsiinit on just nyt sesongissa, joten erilaiset appelsiinileivonnaiset on muutenkin aika jees tähän vuodenaikaan. Ihanaa viikonloppua teille!


2 comments:

  1. Vapaapäivät on kyllä niin parhaita, ja harvoin sitä arjen keskellä pysähtyy siihen ettei olisi kiire mihinkään. Onneksi siis vapaapäivät voi pyhittää kaikkeen sellaiseen, mitä ei arjessa ehdi tekemään. :)

    ReplyDelete