Hello, mister sunKiva fiilis. Heräsin tänä(kin) aamuna siihen, että aurinko kurkkaili verhojen raosta huoneeseen. On älyttömän ihana, kun on saanut jo monta viikkoa herätä herätyskellon sijaan valoon ja välillä jopa linnunlauluun. Kevät, mä tykkään susta niin paljon! Aika kylmä tuolla vielä tosin on, mutta auringonvalo paljastaa jo, mitä vuodenaikaa kohti ollaan menossa. 

Kotikotona lomaillessa oli parasta, kun ei ollut mihinkään kiire ja sai hengailla ulkona just niin pitkään kuin teki mieli. Vietettiinkin pikkuveikan kanssa päivisin laatuaikaa. Tilkittiin hieman sulanutta lumilinnaa (postauksen kuvat on siitä puuhasta) ja käytiin kävelyllä lumisissa maisemissa. Tänään en ole ehtinyt edes nenääni näyttää pihalla, sillä vielä olisi noin tuhat ja yksi asiaa jotka pitää hoitaa kuntoon ennen reissua. Oon pessyt ainakin sata vaatetta ja muuttanut mieltäni mukaan lähtevien juttujen suhteen lähes yhtä monta kertaa. 

Ulkona paistava aurinko kuitenkin kovasti houkuttelisi pihalle, kaikesta tekemisestä huolimatta. Mun kämpän lähellä on parikin kivaa lenkkeilyaluetta, joten voisi ottaa pienen tauon hääräilystä ja käydä haukkaamassa vähän raitista ilmaa. Jotenkin tää kevätaurinko toimii kuin magneetti, ja vetää mua ulos ihan eri tavalla kuin vielä kuukausi sitten vallinnut hämärä. Mä maltan tuskin odottaa lämpöisempiä ilmoja, kun ulos mennessä voi vain vetäistä kengät jalkaan ja olla onnellinen.

Aurinkoista viikkoa teillekin, palaillaan ensi postauksessa!


No comments:

Post a Comment