9 x parasta tässä kesässä1. Automatkat J:n kanssa. Ollaan istuttu myöhään yöhön autossa puhumassa syvällisiä, ollaan löydetty ihanan uimaranta ja yksinkertaisesti vietetty laatuaikaa. 

2. Pikkuveikan ja siskon visiitti. Oli maailman parasta saada sellaisia rakkaita vieraita, ja pikkuveikka 3v on ihan mielettömän hauska tyyppi. Tällä porukalla käytiin muun muassa seurasaaressa ja museossa, ja löydettiin parikin uutta kivaa ravintolaa. 

3. Uudistunut vaatekaappi. Mun vaatekaapin sisältö on (tai siis oli) suurimmaksi osaksi peräisin yläasteajoilta, sillä suurin osa vaatteista on ihan hyväkuntoisia edelleen. Mun tyyli on kuitenkin muuttunut aika reippaasti näiden vuosien aikana, ja tänä kesänä vihdoin uskaltauduin ostamaan kaupasta oikeasti itseni näköisiä vaatteita. Lopputuloksena oon saanut heittää sanan "vaatekriisi" romukoppaan, sillä pitkästä aikaa mun kaappi on taas täynnä kivoja vaatteita. Koko sisältöä en toki pistänyt uusiksi, mutta vanhatkin rievut muuntautuvat nätisti tyyliin sopivaksi, kun niitä yhdistelee näiden uudempien vaatteiden kanssa.

4. Hääjärjestelyjen eteneminen. Ollaan järkkäilty kesän aikana paljon kaikkea, ja suurin osa häihin liittyvistä asioista alkaa olla jo vähintään päätetty, osa myös kokonaan hoidettu. Ollaan myös iloittu siitä että päädyttiin lopulta kesähäiden sijaan syyshäihin. Alunperin oltiin nimittäin ajateltu ajankohdaksi heinäkuun loppua, jolle ajoittuivat myös nämä kaikkein tuskaisimmat helteet. Juhlakamat siinä säässä olisivat todennäköisesti olleet aika tuskaiset.5. Huiput kämppäkaverit. Asun siis solussa, ja joka kerta kämppisten vaihtuessa saa jännittää, millainen tyyppi tänne seuraavaksi muuttaa. Kesän alussa vaihtuivat molemmat kämppäkaverit, ja oon niinniin onnellinen, että molemmat osoittautuivat tosi kivoiksi.

6. Ihanat ruoat. Oon löytänyt useammankin kivan ravintolan ja kahvilan tämän kesän aikana. Aion jossain vaiheessa jakaa mun lemppareita teillekin, mutta haluan sitä ennen kerätä niitä kunnollisen listan verran. Tän kesän löydöksiä oon tosin jakanut instastoryssakin, joten profilin (@liidelz) highlighteistä löytyy ainakin muutama vinkki.

7. Rento olemisen meininki. Tänä kesänä en ole tehnyt yhtäkään isompaa reissua, ja se on ollut tähän saumaan just jees. On kiva olla välillä ihan rauhassa.

8. Liikunta. Mä oon aina ollut kauhean laiska liikkumaan. Tai ei siinä itse liikunnassa mitään vikaa ole, mutta lähteminen on se vaikea osuus. Tänä kesänä oon kuitenkin ylittänyt lähtökynnyksen monen monta kertaa ja muistanut taas, miksi liikunta on niin kivaa.

9. Kaverit. Niiden ansiosta tämäkin kesä on ollut ihan paras. Ollaan istuttu iltaa, hengattu kahvilassa, juhlittu synttäreitä ja vaikka mitä muuta. Tykkään.

psst. missään järjestyksessä nämä kohdat eivät ole! Ja ihanaa koulujen alkua kaikille jotka on tässä kuussa aloittamassa uuden lukuvuoden.6 comments:

 1. Olipas ihania juttuja!♥ Teidän häät varsinkin kiinnostaa tosi paljon ja on kyllä ihan hyvä, ettette niitä heinäkuussa pitäneetkään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep <3 Ja katotaan jos postaisin häihin liittyen joskus ihan omaakin postausta :)

   Delete
 2. En oo ite koskaan uskaltautunu soluun, muuttaa juuri tuon takia, että hiukan mietityttää millaisia ne kämppikset siellä olis. Ihana kuitenkin kuulla, että sulla on käyny hyvä tuuri tässä asiassa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Solu voi olla kieltämättä myös aika kauhea :D Mut onneks tosiaan nyt on osunu kohdalle just kivat kämppikset.

   Delete
 3. Oi miten kivoja juttuja! :) Muakin kiinnostaa nuo hääjärjestelyt tosi paljon! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla ^_^ Ja hei jos on jotain tiettyjä juttuja häihin/hääjärkkäilyihin liittyen mistä erityisesti haluisit(te) kuulla ni saa vinkata!

   Delete