Hello FridayIhana perjantai! Tämä viikko on ollut jotenkin niin työntäyteinen, että viikonloppu tuo kaivatun lepotauon kaikkeen. Huomiselle onkin tiedossa ihan erityisen kivaa ohjelmaa, kun nähdään pitkästä aikaa muutaman kaverin kanssa, hoidetaan joitakin juttuja lähestyviin häihin liittyen ja syödään suklaakakkua jonka aion leipoa tänään.

Leipominen on mun omaa terapiaa. Tai oikeastaan se on vähän kuin meditointia; reseptiä seuratessa pää tyhjentyy turhista ajatuksista, stressinaiheista ja kaikesta mitä aivoissa sillä hetkellä sattuu pyörimään. Sitä vain keskittyy seuraamaan reseptiä, tai ilman reseptiä leipoessa puntaroimaan että mitähän tähän vielä kannattaisi lisätä, ja sitä rataa. Koulu alkoi kunnon rytinällä viime viikolla, ja näiden kahden kouluviikon jälkeen leivontaterapia tekee enemmän kuin hyvää.Olen mä tosin muutakin ehtinyt tekemään, kuin pelkkiä kouluhommia. Esimerkiksi Taiteiden Yö oli upea taas tänä vuonna. Poikkeuksellisesti olin liikenteessä ilman kameraa, enkä katunut sitä ollenkaan. Välillä tekee hyvää osallistua tapahtumiin ilman että valokuvaus pyörii mielessä puolet ajasta - niin paljon kuin siitä tykkäänkin.

Iloisesti olen myös bongaillut koko ajan lisääntyviä syksyn merkkejä. Meidän pihan pensaat ovat joka päivä värikkäämpiä, ja iltaisin töistä tullessa on jo oikeasti vähän kylmä. Innostuin ostamaan pitkästä aikaa uusia vaatteita, kun näin Cubuksen ihanan syysvalikoiman. Vaikka en yleensä hirveästi asujuttuja täällä blogissa jaa, niin muutamia syysasuja on ehkä pakko tallentaa kameraan. Nyt tuntuu olevan muotia kaikki sellainen, mistä tykkään ihan älyttömästi muutenkin, joten pitänee hamstrata tulevienkin vuosien varalle näitä tän hetken sesonkijuttuja.

Kaiken kaikkiaan mulle kuuluu tällä hetkellä aika hyvää. Pikkuhiljaa alkaa löytyä rytmi kouluarkeen, ja oon tänhetkisistä kursseista oikeastaan aika innoissani. Ja lempivuodenajan saapuminen saa mut aina hyvälle tuulelle. Toivottavasti ruudun sielläkin puolen on arkeenpaluu sujunut mukavasti! Ihanaa viikonloppua tyypit.


No comments:

Post a Comment