Viileämpiä tuuliaKäsi ylös, jos oot ottanut innolla vastaan nämä hieman viileämmät säät! En nimittäin varmasti ole ainoa. Kuumuus ja kesä sopivat kyllä yhteen, ja esimerkiksi rannalla loikoilu tai kiireetön kaupunkihengailu ovat ihan parasta tekemistä aurinkoisella säällä. Mutta siinä vaiheessa kun omasta kodista tulee 24/7 sauna, niin alkaa jo tämänkin tytön hymy hyytyä. Kotona ollessani olen lähinnä maannut sängyllä (talon viilein kohta) ja hikoillut. Vasta elokuun tuomat viileämmät tuulet ovat saaneet mut heräämään kuumuushorroksesta.

Viime päivinä olenkin ollut varmaan yhtä tehokas kuin koko heinäkuun aikana yhteensä. Pidin eilen suursiivouksen, ja tänään on hyvä päivä palata pieneltä sometauolta. Bloggaamiseen on ihan hullun paljon uutta virtaa ja ideoita, kun on ollut muutaman viikon lähes täysin irti somesta. Myös videopuolella puhaltaa aktiivisemmat tuulet, joten käykääpä pistämässä seurantaan mun tubekanava. Sinne on tulossa uutta videota vielä tällä viikolla!

Piakkoin pitäisi lähteä töihin, mutta halusin sitä ennen tulla päivittämään pikakuulumiset tänne blogiin. Tuntuu niin hyvältä olla takaisin blogin ääressä (ja olla esim omassa kämpässä ilman että hiki valuu pitkin naamaa). Näkyillään jo heti huomenna uuden postauksen kanssa.


6 comments:

 1. Jei ihanaa et sultaki taas postauksia! <3 mulla on jo vähän ikävä superhelteitä, mutta pakko kyllä olla samaa mieltä, että on mukanaa ettei kotiin paahdu täysin!

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3<3 Kiitos ihana! Ja itsehän voisin siirtyä jo suoraan syksyyn :D

   Delete
 2. Mustakin on kiva nämä vähän viileämmät säät! Syksyäkään en oo koskaan oottanut yhtä innolla kuin tänä vuonna. Kirpeät aamut ja oranssit lehdet ovat niin nättejä ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama täällä! <3 Tykkään kyllä meneillään olevastakin vuodenajasta, mutta on se syksy vaan paras.

   Delete
 3. Täällä toinen joka on ottanut ilomielin vastaan vähän viileämmät tuulet :D! Itsekin oon pitänyt taukoa sekä lukemisesta että kirjoittamisesta, nyt on kiva palata taas blogien pariin :) Meen heti tsekkaamaan sun tubekanavan!

  http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos on kovin kuuma, ni ei yksinkertaisesti voi kirjoittaa tai lukea mitään kovin kummoista! Ainakaan jos se pitäisi tehdä koneella :D Ja hei kiva kuulla :) Mä kävin kans kurkkaamassa sun blogin, ja vitsit noi sun suunnitelmat tälle vuodelle kuulostaa huikeilta!

   Delete