Pizzeriavinkki Helsinkiin: No PizzaMun ja pizzan suhde on vähän kaksijakoinen. Toisaalta perusmättöpizzaan en laittaisi rahojani kuin suuressa nälässä, mutta italialaistyylinen pizza ilmavalla pohjalla ja laadukkailla täytteillä on suorastaan rakkautta. Ja itse leipomallakin saa aika hyvää! Löysin pari päivää sitten aivan ihanan pizzapaikan Helsingistä, ja söin siellä yhden elämäni parhaista pizzoista, joten päätin vinkata tästä mestasta teillekin.

Olin jo aiemmin vilkuillut Citycenterin No Pizza -pizzerian menua vähän sillä silmällä, ja keskiviikkona päädyin puolivahingossa ruokailemaan sinne. Kävi niin hyvä tuuri, että olin juuri ollut kuvaamassa koulujuttuja keskustassa, ja niin ollen mulla sattui olemaan kamera matkassa! Kivempi postata teille ravintolavinkkiä kunnollisten kuvien kanssa, ja uskon että paljon mukavampi tällaista on lukeakin.

Mä tilasin jonkin sortin sienipizzan, joka piti sisällään ainakin valkoisen piparjuurikastikkeen (sen perunteisen tomaattisoosin tilalta) ja pikkelöityä kukkakaalta. Niiden sienten lisäksi siis. En ole pitkään aikaan syönyt yhtä hyvää pizzaa, ja makuyhdistelmä oli todella kiinnostava! Pitää itsekin kokata jotain sienistä ja pikkelöidyistä vihanneksista, sopivat meinaan ainakin pizzan päällä loistavasti yhteen.Yleensä No Pizzassa on ilmeisesti itsepalvelu, ja mäkin sain matkaani sellaisen pienen kiekon joka piipittää kun ruoka on valmista. Ravintolassa oli kuitenkin niin hiljaista, että sain oman pizzani pöytään tarjoiltuna. Henkilökunta oli muutenkin supermukavaa, mikä on mulle ainakin tärkeä juttu ravintolakokemuksen kannalta.

Kauas on muuten tultu niistä ajoista, kun jo kahvilassa asioiminen yksin nolotti mua. Edelleen tykkään syödä muiden ihmisten seurassa, mutta välillä on kiva olla ihan yksinkin. Pizzerian ikkunoista avautui aika hyvät näkymät päärautatieasemalle, ja istuinkin pienen tovin katselemassa eri suuntiin viipottavia ihmisiä.

No Pizza nousi ehdottomasti yhdeksi mun lempparipizzerioista, mutta luulen että Oulunkylän Capperi vie silti voiton. Ehkä. Pitää varmaan käydä testaamassa molemmat uusiksi! Joka tapauksessa hyvää pizzaa saa molemmista, joten jos säkin tykkäät vähän paremmasta pizzasta, niin suuntaa askeleesi jompaan kumpaan.


4 comments:

 1. Ite kävin koklaamassa synttäripäivänäni tuon No Pizzan. Pizza oli tosi hyvää, harmi vaan etten jaksanut syödä sitä kokonaan loppuun vaikka nälkä mulla olikin. Ehdottomasti käyn toistekki siellä sitten ko on jotain spessumpaa, esim. just synttärit tai jotain. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo en mäkään ihan koko pizzaa jaksanut! Luovutinkin ehkä kolmasosan pizzasta J:lle, joka tuli tonne pizzeriaan mun ruokailun loppupuolella ^^ Mut hyvä vaan että on isoja pizzoja, niin täyttyy varmasti maha vaikka olis miten nälkä :D

   Delete
 2. Kuulostaapa ihanalta ja erikoiselta paikalta! Tollasta makuyhdistelmää en oo ennen pizzassa kuullutkaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on tosi kiva mesta! Hahah en mäkään. Oli siellä ns normaalejakin makuyhdistelmiä, mut mua just kiinnostaa kokeilla tollaisia erikoisuuksia. Ja hyvää toikin oli vaikka olikin outo yhdistelmä ^_^

   Delete