Koulujuttuja, halloweensuunnitelmia ja muita kuulumisia


Moikka tyypit! Ihanaa olla pitkästä aikaa blogin ääressä. Palasin juuri reissusta (siitä lisää ihan pian), ja oon nyt alkuviikosta koittanut kiriä hieman kouluhommia kiinni. Onnistuin eilen kuluttamaan noin puolen tunnin pikkuhommaan lähes kolme tuntia, kun innostuin tutkimaan jotakin taustatietoa hieman kauemmin kuin olisi ehkä tarvinnut. Mutta toisaalta tällaisina hetkinä opiskelu tuntuu ihan erityisen kivalta, kun aihe on niin kiinnostava että siitä tekee mieli lukea ihan omaksi ilokseenkin.

Opiskelujuttujen lisäksi olen myös innoissani lähestyvästä viikonlopusta, sillä ollaan kutsuttu muutamia kavereita meille juhlimaan halloweenia. Ostin reissusta pienen kasan syksyisiä keksimuotteja, suloisia halloweenteemaisia muffinssivuokia ja hieman syötäviä muffinssikoristeitakin. Halloweenkemut on loistava tekosyy päästä testaamaan ostoksia käytännössä. Etenkin keksimuoteista oon iloinen, sillä kuluvan syksyn aikana oon kiertänyt varmaan puolet pääkaupunkiseudun leivontatarvikevalikoimasta lehtimuottien toivossa - turhaan. Voittekin varmaan kuvitella mun ilon kun törmäsin sellaisiin ihan sattumalta reissussa.

Nyt aion ottaa rennosti, juoda kupin tai pari teetä ja syventyä Zoë Suggin uuteen kirjaan (Cordially Invited), joka kolahti postiluukusta tässä pari päivää sitten. Oon ehtinyt vasta selailla sitä hieman, mutta vaikuttaa ainakin selailun perusteella ihanalta kirjalta. Nähdään siis ensi postauksessa!

No comments:

Post a Comment