Marraskuun viimeisiäUusi viikko, ja vika sellainen ennen joulukuuta! Hullua että ihan pian on tämäkin vuosi paketissa. Ja loppuviikosta starttaa vihdoin myös Revontulipalon joulukalenteri, jota oon pohtinut jo alkusyksystä asti. Ihana päästä laskemaan päiviä jouluun teidän kanssa, ja ylipäätään fiilistellä kaikkea jouluista. 

Tänään aamulla mulla ei ollut yhtä jouluiset fiilikset kuin nyt. Mä oon nimittäin kokenut kännykättömät aamut itselleni todella hyviksi, ja tsekkaankin puhelimen yleensä aikaisintaan aamupalalla. Herääminen on huomattavasti kivempaa, kun keskittyy sataprosenttisesti aamurutiineihin eikä vilkuile puhelinta sivusilmällä. Välillä olisi silti hyvä tsekata vähintään viestit, sillä tänään(kin) sain tiedon aamutunnin peruuntumisesta vasta siinä vaiheessa kun olin jo täysin hereillä. Meiltä on viime viikkoina peruttu useampikin aamutunti, ja mä oon joka kerta huomannut sen vasta hiukan liian myöhään, joten tänä aamuna jo hieman ärsytti turha herääminen.

En silti ehtinyt ärsyillä kauaa, sillä vilkaisin ulos ikkunasta ja tajusin että ulkona sataa lunta!! Niin kaunista. Koulusta palatessa oli pakko pysähtyä hetkeksi kuvaamaan ja ihan vain nauttimaan vaalentuneista maisemista. Toivottavasti lumet pysyisivät ainakin pari päivää, niin ehtisi kunnolla ulos valoisaan vuorokaudenaikaan.Marraskuuta on jäljellä enää muutama hassu päivä, mutta tiedossa on sitäkin enemmän tekemistä. Kaikki koulukurssit lähenevät loppuaan, joten deadlineja on vähän joka päivälle. Suurin osa tehtävistä on onneksi aika mielenkiintoisia. Yhdelle kurssille pitää väsätä teksti oman suvun historiasta ja sen vaikutuksista omaan poliittiseen ajatteluun - superkiinnostavaa päästä perehtymään tarkemmin esimerkiksi omien isovanhempien vaiheisiin. Ja toisella kurssilla puolestaan ollaan pelailtu taitto-ohjelman kanssa ja mä oon ihan rakastunut Adobe InDesigniin. Erilaisilla väreillä leikkiminen ja kuvien ja tekstien sommittelu on ihan parasta, ja oon tykännyt hurjasti tuosta kurssista. Tekisi mieli hankkia InDesign kotikoneellekin, jos se ei olisi niin älyttömän kallis. 

Vikojen kouluhommien lisäksi mulla on onneksi kaikkea jouluistakin tulossa. Ollaan menossa tällä viikolla parin kaverin kanssa katsastamaan Helsingin kansainväliset joulumarkkinat, ja kotona ajattelin askarrella muutamia koristeita meidän kämppään. Se tosin saattaa jäädä joulukuullekin, nimittäin stressiä en aio ottaa yhtään enempää kuin kouluhommien sivutuotteena tulee. Tähän vuodenaikaan kuuluu ottaa rennosti sen minkä voi, ja nauttia tunnelmavalaistuksesta ja kotoilusta.

Ihanaa alkanutta viikkoa tyypit ♥ 


4 comments:

 1. Ihania kuvia! Täällä sateen ja harmauden keskellä kyllä melkein kaipaa kunnon pakkasia ja kuuraista maata ja sitä luntakin :D Jospa ois valkoinen joulu, kun tuun Suomeen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥♥ Joo tiedän tunteen! Mutta toivotaan parasta ton valkean joulun suhteen.

   Delete
 2. Jes, kaikki nauttii nyt lumen saamisesta, kirkkaimmista pöivistä noiden harmaiden sumupäivien jälkeen! 😍 ToiviToivotta joulu olisi täällä valkoinen ja lumen täyteinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivotaan <33 Lumi ja aurinko tekee ihmeitä mielialalle kaiken sen harmauden jälkeen!

   Delete